Gastronomia francesa amb en Jean
La meva cuina fa honor als ingredients de temporada, als productors locals i a l'excel·lència francesa.
S'ha traduït automàticament
Xef a Fosses
Aquest servei es presta a domicili
Els sabors de l'Île-de-France
€ 70 per persona
Un passeig gastronòmic pels territoris de l'Île-de-France, amb plats vibrants i de temporada fets amb ingredients locals de primera qualitat i un toc tradicional.
Taula parisenca
€ 77 per persona
Un menú elegant inspirat en les brasseries parisenques clàssiques, que combina sofisticació i comoditat amb vuit plats francesos elaborats amb cura.
Escapada gastronòmica
€ 118 per persona
Un menú degustació refinat que mostra l'alta cuina amb tocs moderns, perfecte per als hostes que busquen una escapada gurmet sense sortir de casa.
Pots enviar un missatge a Jean Walner per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.
Les meves qualificacions
12 anys d'experiència
He treballat en restaurants de prestigi com Alain Senderens, George V i el Ritz.
Fita professional
Vaig ajudar a rellançar el Ritz amb el xef Nicolas Sale.
Educació i formació
Després de graduar-me, vaig fer pràctiques amb xefs de primera línia, com ara Jérôme Banctel i Eric Briffard.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.
Les meves especialitats
Em desplaçaré on siguis
Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Fosses. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.
Coses que cal saber
Requisits per als viatgers
Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 18 anys, fins a 10 viatgers com a màxim.
Accessibilitat
Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació
Política de cancel·lació
Si cancel·les la reserva com a mínim 1 dia abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
Jean Walner fa d'amfitrió com a empresa
És la persona responsable d'aquest servei.
No hi ha disponibilitat
Cancel·lació gratuïta
Xefs a Airbnb, garantia de qualitat
Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?