Tast de plats afrocreols a Neutral Ground

Un menú degustació de Neutral Ground i el xef Kenyatta Ashford és una experiència fantàstica perquè és molt més que un àpat: és un viatge a través de la història, la cultura i els sabors.
S'ha traduït automàticament
Xef a Chattanooga
Aquest servei es presta a domicili

Aperitius i entrants

€ 40 € 40 per viatger
Com a mínim € 434 per fer la reserva
El menú d'entremesos per a festes de Neutral Ground aporta un gust atrevit i amb personalitat a qualsevol reunió. Gaudeix de sliders amb bolets fumats, salsitxa picant o mandonguilles, a més de minimandonguilles de filet de vedella fumades i aletes de pollastre fumades amb verdures fresques i salses de la casa. Gaudeix de la salsa de ceba francesa fumada amb patates xips o del Zaulook, una salsa nord-africana d'albergínia i tomàquet rostida servida amb pa de pita casolà. Ideal per compartir, picar i celebrar junts.

Àpats familiars de temporada

€ 44 € 44 per viatger
Com a mínim € 326 per fer la reserva
A Neutral Ground oferim àpats familiars de temporada que conviden a gaudir d'una experiència gastronòmica càlida i comunitària inspirada en les tradicions de l'Àfrica Occidental i Nova Orleans. Cada menú rotatiu inclou productes de temporada, carns cuinades a foc lent, marisc del golf i sabors atrevits i amb personalitat. Aquests àpats, pensats per a reunions i celebracions, ajuden a unir les persones al voltant de plats compartits que posen en valor la generositat de la temporada i l'alegria de connectar a través del menjar. Exemples: caldo de peix vermell, arròs vermell de Ghana i arròs jollof.

Tast de 5 plats afrocreols

€ 66 € 66 per viatger
Com a mínim € 434 per fer la reserva
El nostre tast afrocreol de 5 plats és un viatge culinari que celebra els sabors atrevits i profunds de l'Àfrica Occidental i Nova Orleans. El xef Kenyatta Ashford ha elaborat cada plat per retre homenatge a les seves arrels, barrejant ingredients i tècniques tradicionals amb una presentació contemporània. Gaudeix de plats vibrants que expliquen una història, des d'entrants fumats i especiats fins a plats principals deliciosos i postres inventives que reflecteixen les dolces tradicions de la cuina criolla.
Pots enviar un missatge a Kenyatta per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
17 anys d'experiència
Xef i propietària de Neutral Ground Chattanooga, que serveix cuina afrocreola moderna
Fita professional
Guanyador del concurs Chopped de Food Networks el 2021, episodi Time Capsule Food of the 90's
Educació i formació
Graduat amb honors en Arts Culinàries per The Culinary Institute of America a Hyde Park
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Chattanooga, Hixson, Red Bank i East Ridge. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 18 anys.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
€ 44 Des de: € 44 per viatger
Com a mínim € 326 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?

Tast de plats afrocreols a Neutral Ground

Un menú degustació de Neutral Ground i el xef Kenyatta Ashford és una experiència fantàstica perquè és molt més que un àpat: és un viatge a través de la història, la cultura i els sabors.
S'ha traduït automàticament
Xef a Chattanooga
Aquest servei es presta a domicili
€ 44 Des de: € 44 per viatger
Com a mínim € 326 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta

Aperitius i entrants

€ 40 € 40 per viatger
Com a mínim € 434 per fer la reserva
El menú d'entremesos per a festes de Neutral Ground aporta un gust atrevit i amb personalitat a qualsevol reunió. Gaudeix de sliders amb bolets fumats, salsitxa picant o mandonguilles, a més de minimandonguilles de filet de vedella fumades i aletes de pollastre fumades amb verdures fresques i salses de la casa. Gaudeix de la salsa de ceba francesa fumada amb patates xips o del Zaulook, una salsa nord-africana d'albergínia i tomàquet rostida servida amb pa de pita casolà. Ideal per compartir, picar i celebrar junts.

Àpats familiars de temporada

€ 44 € 44 per viatger
Com a mínim € 326 per fer la reserva
A Neutral Ground oferim àpats familiars de temporada que conviden a gaudir d'una experiència gastronòmica càlida i comunitària inspirada en les tradicions de l'Àfrica Occidental i Nova Orleans. Cada menú rotatiu inclou productes de temporada, carns cuinades a foc lent, marisc del golf i sabors atrevits i amb personalitat. Aquests àpats, pensats per a reunions i celebracions, ajuden a unir les persones al voltant de plats compartits que posen en valor la generositat de la temporada i l'alegria de connectar a través del menjar. Exemples: caldo de peix vermell, arròs vermell de Ghana i arròs jollof.

Tast de 5 plats afrocreols

€ 66 € 66 per viatger
Com a mínim € 434 per fer la reserva
El nostre tast afrocreol de 5 plats és un viatge culinari que celebra els sabors atrevits i profunds de l'Àfrica Occidental i Nova Orleans. El xef Kenyatta Ashford ha elaborat cada plat per retre homenatge a les seves arrels, barrejant ingredients i tècniques tradicionals amb una presentació contemporània. Gaudeix de plats vibrants que expliquen una història, des d'entrants fumats i especiats fins a plats principals deliciosos i postres inventives que reflecteixen les dolces tradicions de la cuina criolla.
Pots enviar un missatge a Kenyatta per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
17 anys d'experiència
Xef i propietària de Neutral Ground Chattanooga, que serveix cuina afrocreola moderna
Fita professional
Guanyador del concurs Chopped de Food Networks el 2021, episodi Time Capsule Food of the 90's
Educació i formació
Graduat amb honors en Arts Culinàries per The Culinary Institute of America a Hyde Park
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Chattanooga, Hixson, Red Bank i East Ridge. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 18 anys.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?