Cuina francesa contemporània de Margot Beck
Com a xef apassionada, creo experiències gastronòmiques vegetals i florals, refinades i ètiques, combinant productes locals i de temporada amb maridatges de vins i còctels a mida.
S'ha traduït automàticament
Xef a París
Aquest servei es presta a domicili
Brunch premium
€ 95 € 95 per viatger
Com a mínim € 300 per fer la reserva
Un brunch francès refinat, casolà i amb un esperit parisenc contemporani.
Pa casolà i babka de la casa, ous de granja, formatges curats, fruita preparada i una tarte tatin revisitada... Un despertar gurmet i elegant, perfecte per a parelles, famílies o viatgers curiosos.
Menús personalitzats segons els teus desitjos, elaborats amb productes ecològics i locals.
Àpat excepcional
€ 100 € 100 per viatger
Com a mínim € 540 per fer la reserva
Un menú pensat per a taules grans que volen celebrar el gust i compartir.
Crec una experiència elegant i viva, entre inspiracions vegetals, tocs de viatge i emoció francesa:
Ous perfectes amb blat de moro i miso, peix delicat amb sabayon de yuzu àcid, fondant de xocolata i gelat de farratge...
Un moment alegre i delicat, ideal per a un sopar amb amics, una reunió familiar o una nit festiva a París.
Un sopar a casa a la teva mida
€ 130 € 130 per viatger
Com a mínim € 300 per fer la reserva
Àpat gurmet en 5 etapes per redescobrir els clàssics de la cuina francesa amb un enfocament elegant i contemporani: chou garni amb crema de cabra i sal de shiso, brioche perdue salada, ànec amb melassa de magrana i xopet de salvia i grosella negra, profiteroles casolans amb fava tonka... Ideal per a una estada a París, una nit romàntica o un moment especial amb els amics. Composicions a mida, per a una experiència refinada i amb caràcter. Parlem-ne!
Menú de festes
€ 150 € 150 per viatger
Com a mínim € 650 per fer la reserva
Un sopar festiu i refinat preparat a casa: ostres i granita de xampany, vieires marcades o raviolis de carbassa amb safrà, pollastre amb vin jaune o risotto amb bolets nobles, postres de xocolata Valrhona o París-Brest de festuc, i dolços finals. Una elegant experiència gastronòmica francesa per a Nadal, Cap d'Any o qualsevol nit especial.
Pots enviar un missatge a Margot per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.
Les meves qualificacions
3 anys d'experiència
Cap de partida del restaurant Crème a Montmartre (París, 18 ème).
Fita professional
Xef convidada a Rock en Seine 2025 i xef resident a la Villa Rocabella.
Educació i formació
CAP cuina
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.
Les meves especialitats
Puntuació amb estrelles: 5.0 de 5, basada en 2 avaluacions
Et mostrem 0 elements (en total, n'hi ha 0)
Em desplaçaré on siguis
Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a París, Versalles, Saint-Germain-en-Laye i Levallois-Perret. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.
Coses que cal saber
Requisits per als viatgers
Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 18 anys.
Accessibilitat
Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació
Política de cancel·lació
Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
Margot fa d'amfitrió com a particular
És la persona responsable d'aquest servei.
€ 130 Des de: € 130 per viatger
Com a mínim € 300 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta
Xefs a Airbnb, garantia de qualitat
Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?





