Menjar modern i immersiu amb la Daniele
He cuinat en diversos llocs amb estrelles Michelin: Cracco, Tour d'Argent, Robuchon, The Fat Duck.
S'ha traduït automàticament
Xef a Antíbol
Aquest servei es presta a domicili
Pots enviar un missatge a Daniele per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.
Les meves qualificacions
20 anys d'experiència
Vaig treballar en cuines amb estrelles Michelin a Itàlia, França, el Regne Unit, el Japó i en hotels de luxe.
Finalista en un concurs de cuina
Vaig quedar subcampeó al Washoku World Challenge, un concurs de cuina japonesa.
Escola d'hostaleria, gestió
Em vaig formar en una escola hotelera italiana i després vaig treballar en restaurants de renom mundial i en un hotel de luxe.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.
Les meves especialitats
Em desplaçaré on siguis
Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Antíbol. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.
Coses que cal saber
Requisits per als viatgers
Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 18 anys, fins a 20 viatgers com a màxim.
Accessibilitat
Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació
Política de cancel·lació
Si cancel·les la reserva com a mínim 1 dia abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
Daniele fa d'amfitrió com a particular
És la persona responsable d'aquest servei.
No hi ha disponibilitat
Xefs a Airbnb, garantia de qualitat
Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?