Sabors andalusins amb el xef Alejandro Gómez
Cuina andalusa de temporada amb un enfocament en la tradició, el sabor i la creativitat.
S'ha traduït automàticament
Xef a Sevilla
Aquest servei es presta a domicili
Cuina i gaudeix de les tapes sevillanes
€ 60 € 60 per viatger
Com a mínim € 180 per fer la reserva
Gaudeix d'una autèntica experiència gastronòmica a Sevilla cuinant i tastant tapes tradicionals amb un xef local.
En un ambient relaxat i divertit, aprendràs a preparar alguns dels plats més famosos d'Andalusia, descobriràs els secrets de la cuina sevillana i gaudiràs d'un sopar ple de sabor, història i vi.
No és només una classe: és una experiència cultural, un àpat amb amics i una manera de sentir l'ànima de Sevilla a través de la seva gastronomia.
Tast de productes sostenibles de terra i mar
€ 70 € 70 per viatger
Com a mínim € 280 per fer la reserva
Un menú d'ingredients de proximitat, tant de la terra com del mar, que celebra els sabors atrevits, la tècnica refinada i el respecte pels productes de proximitat.
Tast d'arrels andaluses
€ 75 € 75 per viatger
Com a mínim € 300 per fer la reserva
Un menú amb cor que reinventa les receptes clàssiques andaluses amb ingredients de temporada i un toc d'inspiració costanera.
Per compartir
– Tàrtar de llagostins i alvocat, regat amb oli d'oliva verge extra i ratlladura de llima.
Del xef
– Crema càlida de fonoll i porro, coberta amb pernil ibèric cruixent i pa d'oliva.
Elecció del plat principal
– Corball amb llimona i emulsió d'all negre, acompanyat de verdures rostides.
– Ploma ibèrica en xerès oloroso, amb puré de moniato i xampinyons saltejats.
postres
Andalús contemporani
€ 80 € 80 per viatger
Com a mínim € 320 per fer la reserva
Una interpretació contemporània dels plats andalusos tradicionals, elaborats amb habilitat, emoció i orgull regional.
Per compartir
– Enciam de temporada amb notes de cítrics i oli d'oliva verge extra.
Del xef
– Sopa de crema de temporada amb textures delicades i aromes rurals.
Elecció del plat principal
– Salmó amb glaçat teriyaki sobre puré d’api amb un toc de gingebre.
– Galeta de porc ibèric amb xerès oloroso, acompanyada de patates cremoses amb tòfona i la seva rica reducció.
Pots enviar un missatge a Ale Gómez per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.
Les meves qualificacions
15 anys d'experiència
Més de 15 anys cuinant en els millors hotels espanyols i vil·les privades a Andalusia.
Xef a Casa de Indias
Màster en Assessorament Gastronòmic i de Restauració a Madrid, 2015.
Taberna i Islantilla
Formada a la Taverna de l'Alabardero i a l'Escola d'Hostaleria d'Islantilla.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.
Les meves especialitats
Em desplaçaré on siguis
Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Sevilla. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.
Coses que cal saber
Requisits per als viatgers
Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 18 anys.
Accessibilitat
Opcions de llengua de signes
Política de cancel·lació
Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
Ale Gómez fa d'amfitrió com a particular
És la persona responsable d'aquest servei.
€ 60 Des de: € 60 per viatger
Com a mínim € 180 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta
Xefs a Airbnb, garantia de qualitat
Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?





