Experiència gastronòmica i sensorial amb la xef Daniella
Jugaré amb els teus sentits a través dels sons, la música, les textures, les temperatures, els sabors i les aromes.
S'ha traduït automàticament
Xef a Chula Vista
Aquest servei es presta a domicili
Sopar de 4 plats
€ 242 € 242 per viatger
Com a mínim € 483 per fer la reserva
Gaudeix d'un servei de sopar de 4 plats (o més)... no et posaran una bena als ulls
Sopar amb els ulls mig embenats
€ 302 € 302 per viatger
Com a mínim € 604 per fer la reserva
En aquesta experiència, només et taparé els ulls la meitat del temps, però també jugaré amb la teva vista, la meva experiència preferida!
Pots enviar un missatge a Daniella per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.
Les meves qualificacions
25 anys d'experiència
Fundador (i artista visual) de La Cocina Secreta, una experiència gastronòmica sensorial personalitzada
Fita professional
Millor experiència de sopar a la península de Baixa Califòrnia: San Diego Magazine. Les 10 millors xefes: BC CulinaryFest
Educació i formació
Xef i sommelier, vaig estudiar a l'Escola d'Art Culinari, la meva inspiració més gran: la meva àvia
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.
Les meves especialitats
Puntuació amb estrelles: 5.0 de 5, basada en 1 avaluació
Et mostrem 0 elements (en total, n'hi ha 0)
Em desplaçaré on siguis
Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a San Diego, Chula Vista i La Jolla. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.
Coses que cal saber
Requisits per als viatgers
Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 18 anys, fins a 20 viatgers com a màxim.
Accessibilitat
Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació
Política de cancel·lació
Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
€ 242 Des de: € 242 per viatger
Com a mínim € 483 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta
Xefs a Airbnb, garantia de qualitat
Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?



