Del camp a la taula
Cuina divertida de la granja a la taula amb productes de pagesos, conreadors i artesans de la zona
S'ha traduït automàticament
Xef a Atlanta
Aquest servei es presta a domicili
Especial de pagès
€ 39
Com a mínim € 78 per fer la reserva
Tria entre quatre àpats de temporada preparats per xefs: vedella, pollastre, marisc o vegà. Cada plat de temporada inclou un entrant nutritiu, un acompanyament vibrant i unes postres ben pensades. Canvia cada setmana i arriba fresca, ben preparada i a punt per gaudir-ne.
Neteja ecològica i en forma
€ 51
Com a mínim € 87 per fer la reserva
Un àpat saludable elaborat per un xef amb productes ecològics de temporada i els ingredients vegetals o les carns de pastura que triïs. Rica en nutrients, equilibrada i deliciosa: ideal per als hostes que busquen benestar, qualitat i puresa. Entrega a domicili / al lloc.
Esmorzar-dinar de la granja a la taula
€ 59
Com a mínim € 104 per fer la reserva
Un esmorzar de temporada amb ingredients frescos i de proximitat. Tria entre lliurament a domicili o preparació in situ. Inclou plats principals elegants, guarnicions de colors i dolços casolans, perfectes per a matins relaxats o reunions d'estil a migdia.
Sopar de la granja a la taula
€ 79
Com a mínim € 157 per fer la reserva
Un menú degustació de productes de proximitat de primera qualitat, preparat a l'allotjament. Uns quants plats que posen en valor els ingredients de temporada i de proximitat, servits amb delicadesa per a una experiència gastronòmica íntima i refinada, dissenyada per nodrir i impressionar.
Taller de pasta
€ 104
Com a mínim € 208 per fer la reserva
Prepara pasta fresca a mà, com ara raviolis o nyoquis, amb ingredients de temporada de la zona. Amb salses delicioses i vi opcional. Una experiència italiana de la granja a la taula, preparada i compartida in situ per a aquells que assaboren la tradició, el sabor i l'artesania
Del camp a la taula tot el dia
€ 195
Com a mínim € 389 per fer la reserva
Una experiència d'un dia sencer amb productes de proximitat: esmorzar-dinar de temporada, sopar nutrit, aperitius de primera qualitat durant tot el dia i còctels sense alcohol de primera qualitat. Els xefs preparen els plats amb ingredients de la zona, dissenyats per gaudir d'un àpat tranquil i intencionat des del matí fins al vespre.
Pots enviar un missatge a Miguel per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.
Les meves qualificacions
15 anys d'experiència
Fundador i xef executiu, Himiko Sushi & Steakhouse, Agave Grill i Bambu Sushi & Ramen.
Fita professional
He treballat al festival de cinema de Sundance i he cuinat amb Martha Stewart i Alice Waters.
Educació i formació
Tinc un títol en cuina de l'Institut Culinari Escoffier.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.
Les meves especialitats
Em desplaçaré on siguis
Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Atlanta. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.
Coses que cal saber
Requisits per als viatgers
Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 18 anys.
Accessibilitat
Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació
Política de cancel·lació
Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
€ 39
Com a mínim € 78 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta
Xefs a Airbnb, garantia de qualitat
Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?






