Xef privat de luxe a l'allotjament

Empresa de xefs privats d'alta qualitat especialitzada en experiències gastronòmiques personalitzades per a sopars privats
S'ha traduït automàticament
Xef a Cayucos
Aquest servei es presta a domicili

La Mer - Preu fix

€ 102 per persona
Una celebració refinada de sabors d'inspiració europea que comença amb elegants entrants, com el brie de triple crema en pasta de full d'or i la caponata de tòfona. Tria entre salmó a la planxa amb pistatxo o branzino amb mantega marró de tàperes, i acaba amb una deliciosa pannacotta de vainilla amb compota de baies.

Le Bouef - Preu fix

€ 102 per persona
El menú d'aquest àpat francès rústic comença amb una amanida de pera cruixent, amb formatge chèvre picant i nous confitades cruixents. El segon plat són unes gambes a la planxa servides sobre un risotto cremós de carxera. Com a plat principal, els hostes gaudiran de costelles tendres estofades amb vi Syrah i un puré de patates amb mantega marró. El menjar acaba amb un postres deliciós de pudding de pa amb xocolata negra i un raig de crema anglesa de vainilla.

Preu fix de temporada

€ 128 per persona
L'àpat comença amb un aperitiu de salmó fumat delicat, servit amb una coqueta de ceba i patata i crema fresca de llimona. El següent plat és una tarta de pasta fil·lo cruixent, farcida amb duxelles de bolets i formatge gruyère. Com a plat principal, els hostes poden triar entre filet mignon a la graella amb patates gratinades amb porros i bròquil a la brasa, o llobarro xilè amb espècies marroquines, cuscús de perles i mongetes verdes amb all confitada.
Pots enviar un missatge a Nick per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
23 anys d'experiència
Més de 20 anys d'experiència culinària
Educació i formació
Escola de cuina
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Paso Robles, San Luis Obispo i Avila Beach. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 18 anys.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
Des de: € 102 per persona
Com a mínim € 682 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?

Xef privat de luxe a l'allotjament

Empresa de xefs privats d'alta qualitat especialitzada en experiències gastronòmiques personalitzades per a sopars privats
S'ha traduït automàticament
Xef a Cayucos
Aquest servei es presta a domicili
Des de: € 102 per persona
Com a mínim € 682 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta

La Mer - Preu fix

€ 102 per persona
Una celebració refinada de sabors d'inspiració europea que comença amb elegants entrants, com el brie de triple crema en pasta de full d'or i la caponata de tòfona. Tria entre salmó a la planxa amb pistatxo o branzino amb mantega marró de tàperes, i acaba amb una deliciosa pannacotta de vainilla amb compota de baies.

Le Bouef - Preu fix

€ 102 per persona
El menú d'aquest àpat francès rústic comença amb una amanida de pera cruixent, amb formatge chèvre picant i nous confitades cruixents. El segon plat són unes gambes a la planxa servides sobre un risotto cremós de carxera. Com a plat principal, els hostes gaudiran de costelles tendres estofades amb vi Syrah i un puré de patates amb mantega marró. El menjar acaba amb un postres deliciós de pudding de pa amb xocolata negra i un raig de crema anglesa de vainilla.

Preu fix de temporada

€ 128 per persona
L'àpat comença amb un aperitiu de salmó fumat delicat, servit amb una coqueta de ceba i patata i crema fresca de llimona. El següent plat és una tarta de pasta fil·lo cruixent, farcida amb duxelles de bolets i formatge gruyère. Com a plat principal, els hostes poden triar entre filet mignon a la graella amb patates gratinades amb porros i bròquil a la brasa, o llobarro xilè amb espècies marroquines, cuscús de perles i mongetes verdes amb all confitada.
Pots enviar un missatge a Nick per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
23 anys d'experiència
Més de 20 anys d'experiència culinària
Educació i formació
Escola de cuina
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Paso Robles, San Luis Obispo i Avila Beach. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 18 anys.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?