Aventures de cuina i àpats al mercat de pagès
Descobreix el millor de la gastronomia i la producció agrícola de la zona amb la xef Marzella.
S'ha traduït automàticament
Xef a Franklin
Aquest servei es presta a domicili
Visita al mercat de pagès
€ 83 € 83 per viatger
Com a mínim € 651 per fer la reserva
Coneix la xef Trish al mercat i els seus agricultors i artesans locals preferits. Descobreix els productes de temporada i com fer-los servir a la teva cuina.
Crea un menú amb el teu grup i prepareu un àpat junts.
Fes el teu propi sushi maki
€ 83 € 83 per viatger
Com a mínim € 586 per fer la reserva
Per a aquesta classe de sushi maki amb Aloha Fish Company només fem servir marisc acabat de pescar a Hawaii.
Aprèn coses noves sobre Pacific Seafood mentre fas els teus propis makis de sushi.
2 rotllets per persona
1 aperitiu inclòs
Pots enviar un missatge a Patricia per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.
Les meves qualificacions
15 anys d'experiència
Xef instructor a l'Escola d'Arts Culinàries
Ensenyament de nutrició i gastronomia als estudiants!
Fita professional
Periodic Table Supper Club, destacat per Farm to Table
Educació i formació
Llicenciatura en Nutrició i Ciències dels Aliments
Gerent de Servei Segur, Instructor, Supervisor
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.
Les meves especialitats
Em desplaçaré on siguis
Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Franklin, Nashville, Madison i Bellevue. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.
Coses que cal saber
Requisits per als viatgers
Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 18 anys.
Accessibilitat
Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació
Política de cancel·lació
Si cancel·les la reserva com a mínim 1 dia abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
€ 83 Des de: € 83 per viatger
Com a mínim € 586 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta
Xefs a Airbnb, garantia de qualitat
Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?



