Experiència gastronòmica de luxe amb Lerisa
Creeu experiències gastronòmiques inoblidables amb ingredients de temporada, ecològics i sense gluten.
S'ha traduït automàticament
Xef a Allen
Aquest servei es presta a domicili
Classes de rebosteria
€ 22 per persona
Aprèn a fer dumplings
Trobada de temporada
€ 138 per persona
Gaudeix d'una selecció d'entrants, plats principals i postres fets amb amor i ingredients de la zona. És l'opció ideal per a ocasions íntimes.
Festiu de l'Abanament
€ 151 per persona
Descobreix una cuina costanera fresca i vibrant amb ingredients de temporada. Cada plat està elaborat a la perfecció. Crestes xineses i sake
Menú per a celebracions
€ 190 per persona
Celebra els bons moments amb plats de temporada seleccionats amb cura per fer que qualsevol ocasió especial sigui encara més especial.
Pots enviar un missatge a Lerisa per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.
Les meves qualificacions
13 anys d'experiència
He treballat en els millors restaurants de Las Vegas al llarg de la meva carrera.
Cuinat per a VIP
He cuinat per a clients famosos, com ara Joe Jackson.
Formació a Le Cordon Bleu
Em vaig formar a Le Cordon Bleu Las Vegas i vaig treballar en cuines de renom.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.
Les meves especialitats
Em desplaçaré on siguis
Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Allen, Dallas, Dallas Downtown Historic District i Frisco. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.
També pots contactar amb mi:
Allen, Texas, 75013, Estats Units
Coses que cal saber
Requisits per als viatgers
Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys.
Accessibilitat
Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació
Política de cancel·lació
Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
Des de: € 138 per persona
Cancel·lació gratuïta
Xefs a Airbnb, garantia de qualitat
Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?