Els sabors de Sicília amb el xef Fabio Simone

Descobreix la Sicília més autèntica a través d'una experiència culinària refinada i atractiva
S'ha traduït automàticament
Xef a Catània
Aquest servei es presta a domicili

L'essència del jardí sicilià

€ 75 
Com a mínim € 300 per fer la reserva
Sabors autèntics de verdures i herbes fresques de l'hort de l'illa INICI Ceba vermella de Giarratana cuinada al sous-vide, farcida de formatge de cabra i alfàbrega, amb vinagreta de maduixa ENTRANT Risotto de carnaroli amb carbassa i bolets porcini de l'Etna, salsa de formatge blau de búfala PLACA PRINCIPAL Croqueta de llenties fregides amb salsa de safrà i verdures de fulla cruixents POSTRE Pastisseria de pasta de full amb crema de xantillí i Etna maduixes salvatges

Etna: terra, foc i carn

€ 80 
Com a mínim € 300 per fer la reserva
Un viatge des del cor de Sicília, per a una experiència càlida i profunda. Una història de sabor i identitat insular INICI Crespella de formatge cacio cavall amb tàrtar de scottona siciliana, bolets porcini de l'Etna, tàperes i brots d'all ENTRANT Pasta paccheri fresca a la Norma amb tomàquet salsa, albergínia fregida i al forn amb sal formatge ricotta PLACA PRINCIPAL Porcell de llepàs de la muntanya Nebrodi amb salsa de vi Marsala i herbes patates POSTRE Degustació de pastissos sicilians

Sicília, on l'illa es troba amb el mar

€ 90 
Com a mínim € 300 per fer la reserva
Tasta el mar, viu Sicília, sent la Mediterrània INICI Tartar de tonyina vermella de proximitat, amanida de cítrics amb pomelo, taronja i llimona, mousse d'alvocat, salsa de iogurt i clorofil·la de julivert ENTRANT Botons de pasta casolana farcits de ricotta i llimona confitada, salsa de gallineta local i pa torrat amb all PLACA PRINCIPAL Pescat del dia al forn amb amanida de panzanella i cítrics POSTRE Mousse de llimona siciliana amb pols de llimona cremada

Classe de cuina de pasta fresca

€ 100 
Com a mínim € 250 per fer la reserva
Descobreix l'art de la pasta fresca feta a mà en una classe atractiva i autèntica. Amb el xef Fabio Simone, aprendràs a treballar amb farina i ous per crear masses perfectes, donar forma a diverses pastes tradicionals i preparar plats clàssics italians. Una experiència pràctica i sensorial que combina tradició i creativitat, i que porta sabors genuïns i antics a la teva taula. Perfecte per a aquells que vulguin aprofundir en la cultura culinària italiana i gaudir d'un viatge gustós i divertit.

L'art del gust

€ 110 
Com a mínim € 300 per fer la reserva
5 plats gurmet: una experiència de tradició i innovació AMUSE BOUCHE Experiència sensorial amb pizza líquida Pa torrat amb crema, salsa de tomàquet San Marzano, formatge stracciatella de búfala INICI Rosbif a l’estil italià amb salsa de maionesa de tonyina i tàperes, i escarola ENTRANT Lasanya casolana de Bolonya amb parmesà curat salsa de formatge i safrà PLACA PRINCIPAL Filet de vedella glacejat amb mel i pebre negre amb cafè pastanagues petites glacejades i verdures silvestres POSTRE Sabaione i tiramisú
Pots enviar un missatge a Fabio per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
16 anys d'experiència
Vaig perfeccionar les meves tècniques culinàries a les cuines amb estrelles Michelin de Niça i Montecarlo.
Experiència laboral a The Shard
Vaig treballar en un restaurant de prestigi a The Shard, Londres, on vaig perfeccionar les meves habilitats a la cuina.
Tècnic de serveis d'hostaleria
Tinc un diploma com a tècnic de serveis d'hostaleria.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Puntuació amb estrelles: 5.0 de 5, basada en 1  avaluació

Et mostrem 0 elements (en total, n'hi ha 0)

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Catània, Siracusa i Taormina. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 4 anys.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.

Fabio fa d'amfitrió com a empresa

És la persona responsable d'aquest servei.
€ 100 
Com a mínim € 250 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?

Els sabors de Sicília amb el xef Fabio Simone

Descobreix la Sicília més autèntica a través d'una experiència culinària refinada i atractiva
S'ha traduït automàticament
Xef a Catània
Aquest servei es presta a domicili
€ 100 
Com a mínim € 250 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta

L'essència del jardí sicilià

€ 75 
Com a mínim € 300 per fer la reserva
Sabors autèntics de verdures i herbes fresques de l'hort de l'illa INICI Ceba vermella de Giarratana cuinada al sous-vide, farcida de formatge de cabra i alfàbrega, amb vinagreta de maduixa ENTRANT Risotto de carnaroli amb carbassa i bolets porcini de l'Etna, salsa de formatge blau de búfala PLACA PRINCIPAL Croqueta de llenties fregides amb salsa de safrà i verdures de fulla cruixents POSTRE Pastisseria de pasta de full amb crema de xantillí i Etna maduixes salvatges

Etna: terra, foc i carn

€ 80 
Com a mínim € 300 per fer la reserva
Un viatge des del cor de Sicília, per a una experiència càlida i profunda. Una història de sabor i identitat insular INICI Crespella de formatge cacio cavall amb tàrtar de scottona siciliana, bolets porcini de l'Etna, tàperes i brots d'all ENTRANT Pasta paccheri fresca a la Norma amb tomàquet salsa, albergínia fregida i al forn amb sal formatge ricotta PLACA PRINCIPAL Porcell de llepàs de la muntanya Nebrodi amb salsa de vi Marsala i herbes patates POSTRE Degustació de pastissos sicilians

Sicília, on l'illa es troba amb el mar

€ 90 
Com a mínim € 300 per fer la reserva
Tasta el mar, viu Sicília, sent la Mediterrània INICI Tartar de tonyina vermella de proximitat, amanida de cítrics amb pomelo, taronja i llimona, mousse d'alvocat, salsa de iogurt i clorofil·la de julivert ENTRANT Botons de pasta casolana farcits de ricotta i llimona confitada, salsa de gallineta local i pa torrat amb all PLACA PRINCIPAL Pescat del dia al forn amb amanida de panzanella i cítrics POSTRE Mousse de llimona siciliana amb pols de llimona cremada

Classe de cuina de pasta fresca

€ 100 
Com a mínim € 250 per fer la reserva
Descobreix l'art de la pasta fresca feta a mà en una classe atractiva i autèntica. Amb el xef Fabio Simone, aprendràs a treballar amb farina i ous per crear masses perfectes, donar forma a diverses pastes tradicionals i preparar plats clàssics italians. Una experiència pràctica i sensorial que combina tradició i creativitat, i que porta sabors genuïns i antics a la teva taula. Perfecte per a aquells que vulguin aprofundir en la cultura culinària italiana i gaudir d'un viatge gustós i divertit.

L'art del gust

€ 110 
Com a mínim € 300 per fer la reserva
5 plats gurmet: una experiència de tradició i innovació AMUSE BOUCHE Experiència sensorial amb pizza líquida Pa torrat amb crema, salsa de tomàquet San Marzano, formatge stracciatella de búfala INICI Rosbif a l’estil italià amb salsa de maionesa de tonyina i tàperes, i escarola ENTRANT Lasanya casolana de Bolonya amb parmesà curat salsa de formatge i safrà PLACA PRINCIPAL Filet de vedella glacejat amb mel i pebre negre amb cafè pastanagues petites glacejades i verdures silvestres POSTRE Sabaione i tiramisú
Pots enviar un missatge a Fabio per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
16 anys d'experiència
Vaig perfeccionar les meves tècniques culinàries a les cuines amb estrelles Michelin de Niça i Montecarlo.
Experiència laboral a The Shard
Vaig treballar en un restaurant de prestigi a The Shard, Londres, on vaig perfeccionar les meves habilitats a la cuina.
Tècnic de serveis d'hostaleria
Tinc un diploma com a tècnic de serveis d'hostaleria.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Puntuació amb estrelles: 5.0 de 5, basada en 1  avaluació

Et mostrem 0 elements (en total, n'hi ha 0)

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Catània, Siracusa i Taormina. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 4 anys.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.

Fabio fa d'amfitrió com a empresa

És la persona responsable d'aquest servei.

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?