Cuina romana d'Ilaria
Degustació de plats tradicionals romans i maridatges de vins.
S'ha traduït automàticament
Xef a Roma
Aquest servei es presta a domicili
Sopar tradicional a Roma
€ 59 € 59 per viatger
Com a mínim € 235 per fer la reserva
Un camí de sabors autèntics que comença amb un aperitiu de carxofa o flor de carbassa fregida amb mozzarella i anxoves (segons la temporada) acompanyat de perles, pasta, verdures i bruschette mixtes.
A continuació, dos plats tradicionals romans, preparats segons les receptes originals, com ara la carbonara, l'amatriciana o el cacio e pepe.
I per acabar, un postres clàssic i atemporal: tiramisú casolà.
Classes de pasta fresca
€ 59 € 59 per viatger
Com a mínim € 235 per fer la reserva
Una experiència autèntica dedicada als sabors de la tradició romana.
L'activitat comença amb un aperitiu de benvinguda, acompanyat de vi DOP local.
Durant l'experiència, es preparen i es tasten tres tipus de pasta fresca, cadascuna amb una salsa tradicional:
Fettuccine amb formatge i pebre
Raviolis amb salsa de tomàquet fresc
Arracades amb salsa Norma
Acaba amb un final dolç amb la preparació i degustació d'un tiramisú casolà.
Sopar de menjar de carrer a Roma
€ 59 € 59 per viatger
Com a mínim € 235 per fer la reserva
Sopar deliciós i ben guarnit: flors de carbassa fregides i cruixents amb mozzarella i anxoves, pizza amb mortadella straccialtella i festuc, panzanella amb tomàquets frescos, husbandzzo gurmet amb burrata i anxoves i, per acabar amb un toc dolç, el clàssic husbandzzo amb crema. Tot acompanyat de vi DOP de la zona
Sopar de marisc
€ 99 € 99 per viatger
Com a mínim € 395 per fer la reserva
Una ruta gastronòmica marítima que es definirà en funció de la temporada i la pesca, que inclou tres aperitius, una pasta i un segon plat, seguits de postres de la casa.
Exemple del menú:
Aperitius: tàrtar de tonyina vermella, pop crocant amb crema de patates, bruschetta amb panzella de gambes.
Primer: trofeus amb llobarro, llimona i festuc.
Segon: la pesca del dia amb ingredients frescos i mediterranis.
Vin local amb denominació d'origen inclòs.
Sopar romà i maridatge de vins
€ 119 € 119 per viatger
Com a mínim € 475 per fer la reserva
-Caprese amb mozzarella de búfala, tomàquets madurs i alfàbrega fresca, realçat amb Falanghina del Sannio, fresc i aromàtic.
- Espaguetis a la carbonara, cremosos i saborosos gràcies al cruixent coixí, els ous i el pecorino romà, acompanyats d'un elegant Verdicchio dei Castelli di Jesi.
-Saltimbocca alla Romana, medallons tendres de vedella amb pernil i sàlvia, en harmonia amb un intens Chianti Classico.
-Aramisù tradicional, per gaudir amb Vin Santo del Chianti.
Pots enviar un missatge a Ilaria per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.
Les meves qualificacions
20 anys d'experiència
Xef de cuina en restaurants familiars i empreses de càtering a Roma.
Fita professional
Vaig organitzar la inauguració i altres esdeveniments per a Spazio Giallo a Roma.
Educació i formació
Formació en cuina a l'Italian Chef Academy.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.
Les meves especialitats
Em desplaçaré on siguis
Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Roma. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.
També pots contactar amb mi:
00165, Roma, Laci, Itàlia
Coses que cal saber
Requisits per als viatgers
Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys, fins a 10 viatgers com a màxim.
Accessibilitat
Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació
Política de cancel·lació
Si cancel·les la reserva com a mínim 1 dia abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
Ilaria fa d'amfitrió com a empresa
És la persona responsable d'aquest servei.
€ 59 Des de: € 59 per viatger
Com a mínim € 235 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta
Xefs a Airbnb, garantia de qualitat
Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?






