Tradició amb fusió per Israel R

Ofereixo cuina tradicional espanyola amb tècniques modernes i fusió global.
S'ha traduït automàticament
Xef a Sevilla
Aquest servei es presta a domicili

Restauració popular

€ 55 € 55 per viatger
Com a mínim € 140 per fer la reserva
Elements bàsics de la gastronomia popular local. Tradició amb productes de la màxima qualitat i preparació d'alta cuina.

Menú tradicional

€ 60 € 60 per viatger
Com a mínim € 150 per fer la reserva
Tast de plats tradicionals de la cuina andalusa. Piriñaca gaditana de tonyina Ajoblanco d’ametlla amb grappa Fregit de marisc del sud Filet de vedella amb salsa demi-glace de whisky Tocino de cielo

Tradició i fusió

€ 70 € 70 per viatger
Com a mínim € 150 per fer la reserva
Cuina tradicional amb tècniques modernes de la cuina actual. Aperitiu de formatge local Pescado sous video cuinat a l'aspiradora / Calamar rebozado en tempura de azafrán (a Choose) Shiitake i arròs de bolets de tòfona Costilla sous vide amb glaseado de patata fregida i salsa asiàtica de llimona i menta / Secreto ibérico en salsa sevillana al whisky (per triar) Mango Pudding/Shrickhand de mango (per triar)

Menú fusió

€ 70 € 70 per viatger
Com a mínim € 150 per fer la reserva
Personalització de l'experiència segons els seus gustos. Exemple de menú: Rotlle de formatge de cabra amb gelatina de nabiu i cobertura de festuc, nou i pernil Aperitiu sorpresa segons la temporada Peix (salmó i altres opcions) cuit al buit amb salsa de taronja, llimona i llima. Pop infós de pebrot vermell en oli sobre crema de patata amb vainilla Porc ibèric sous vide amb migas de pastor de gingebre. Shrikhand de mango amb festuc, cardamom i safrà
Pots enviar un missatge a Israel per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
20 anys d'experiència
Cuina tradicional d'Andalusia, les Canàries i Catalunya, amb tècniques modernes.
Fita professional
Cap de cuina en restaurants i esdeveniments com el Mobile World Congress.
Educació i formació
Formació a l'escola d'hostaleria de les coves de Nerja.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Puntuació amb estrelles: 5.0 de 5, basada en 2 avaluacions

Et mostrem 0 elements (en total, n'hi ha 0)

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Sevilla. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.

Israel fa d'amfitrió com a particular

És la persona responsable d'aquest servei.
€ 55 Des de: € 55 per viatger
Com a mínim € 140 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?

Tradició amb fusió per Israel R

Ofereixo cuina tradicional espanyola amb tècniques modernes i fusió global.
S'ha traduït automàticament
Xef a Sevilla
Aquest servei es presta a domicili
€ 55 Des de: € 55 per viatger
Com a mínim € 140 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta

Restauració popular

€ 55 € 55 per viatger
Com a mínim € 140 per fer la reserva
Elements bàsics de la gastronomia popular local. Tradició amb productes de la màxima qualitat i preparació d'alta cuina.

Menú tradicional

€ 60 € 60 per viatger
Com a mínim € 150 per fer la reserva
Tast de plats tradicionals de la cuina andalusa. Piriñaca gaditana de tonyina Ajoblanco d’ametlla amb grappa Fregit de marisc del sud Filet de vedella amb salsa demi-glace de whisky Tocino de cielo

Tradició i fusió

€ 70 € 70 per viatger
Com a mínim € 150 per fer la reserva
Cuina tradicional amb tècniques modernes de la cuina actual. Aperitiu de formatge local Pescado sous video cuinat a l'aspiradora / Calamar rebozado en tempura de azafrán (a Choose) Shiitake i arròs de bolets de tòfona Costilla sous vide amb glaseado de patata fregida i salsa asiàtica de llimona i menta / Secreto ibérico en salsa sevillana al whisky (per triar) Mango Pudding/Shrickhand de mango (per triar)

Menú fusió

€ 70 € 70 per viatger
Com a mínim € 150 per fer la reserva
Personalització de l'experiència segons els seus gustos. Exemple de menú: Rotlle de formatge de cabra amb gelatina de nabiu i cobertura de festuc, nou i pernil Aperitiu sorpresa segons la temporada Peix (salmó i altres opcions) cuit al buit amb salsa de taronja, llimona i llima. Pop infós de pebrot vermell en oli sobre crema de patata amb vainilla Porc ibèric sous vide amb migas de pastor de gingebre. Shrikhand de mango amb festuc, cardamom i safrà
Pots enviar un missatge a Israel per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
20 anys d'experiència
Cuina tradicional d'Andalusia, les Canàries i Catalunya, amb tècniques modernes.
Fita professional
Cap de cuina en restaurants i esdeveniments com el Mobile World Congress.
Educació i formació
Formació a l'escola d'hostaleria de les coves de Nerja.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Puntuació amb estrelles: 5.0 de 5, basada en 2 avaluacions

Et mostrem 0 elements (en total, n'hi ha 0)

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Sevilla. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.

Israel fa d'amfitrió com a particular

És la persona responsable d'aquest servei.

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?