Cuina de fusió sud-americana amb en Ricardo
Com a brasiler criat amb plats casolans italians, la meva cuina combina ambdues influències.
S'ha traduït automàticament
Xef a Culver City
Aquest servei es presta a domicili
Celebració sud-americana
€ 158 per persona
Gaudeix d'un menú de 4 plats que destaca les tradicions culinàries atrevides i diverses de Sud-amèrica, amb un toc californià. Els entrants inclouen els bocins de xili farcits i la palta reina (amanida de pollastre salat tallada en mitats d'alvocat). Com a primer plat, es poden demanar ceviches i anticuchos (broquetes de vedella o pollastre a la graella). Com a plats principals, trobaràs plats com la milanesa de pollastre o de vedella i el pollastre amb salsa verda. El dolç de llet i el brigadeiro són exemples de postres.
Festí de temporada a Califòrnia
€ 171 per persona
Gaudeix d'un menú de 4 plats inspirat en la varietat de fruites i verdures fresques de Califòrnia. Els entrants i els aperitius de la granja a la taula inclouen raïm torrat i brie amb crostini, i sopa de blat de moro dolç freda amb coriandre i llima. Les possibilitats principals inclouen peix roca a la paella amb verdures de temporada rostides i carn rostida amb romaní amb salsa de vi negre. Entre les postres que ofereixen, hi ha la galeta de préssec amb gelat de vainilla i la pannacotta de mel i lavanda amb baies fresques.
Sopar gourmet elegant
€ 214 per persona
Aquest àpat de 4 plats combina l'encant rústic amb l'elegància gurmet, i celebra els ingredients de temporada i els sabors atrevits i equilibrats. Com a entrants i primers plats, degusta viandes com les vieires a la planxa amb mantega blanca de xampany i els pappardelle artesanals amb safrà i ragú d'ànec. Els plats principals poden incloure filet de vedella amb demi-glace de bourbon i puré de gouda fumat, i wagyu glaçat amb miso amb puré d'all negre i verdures baby carbonitzades. El menjar acaba amb una selecció de postres decadents.
Pots enviar un missatge a Ricardo per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.
Les meves qualificacions
14 anys d'experiència
Vaig tenir una cafeteria on cuinava amb verdures del meu hort.
Clients destacats
He cuinat per a productors de cinema, jugadors de futbol i inversors multimilionaris.
Graduat en una escola de cuina
Vaig obtenir un títol en gastronomia a la Universitat de Vale do Itajaí, al Brasil.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.
Les meves especialitats
Puntuació amb estrelles: 5.0 de 5, basada en 1 avaluació
La valoració mitjana es mostrarà després de 3 avaluacions.
Et mostrem 0 elements (en total, n'hi ha 0)
Em desplaçaré on siguis
Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Los Angeles, Marina del Rey i West Hollywood. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.
Coses que cal saber
Requisits per als viatgers
Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys.
Accessibilitat
Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació
Política de cancel·lació
Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
Des de: € 158 per persona
Com a mínim € 316 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta
Xefs a Airbnb, garantia de qualitat
Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?