Cuina de fusió sud-americana amb en Ricardo

Com a brasiler criat amb plats casolans italians, la meva cuina combina ambdues influències.
S'ha traduït automàticament
Xef a Culver City
Aquest servei es presta a domicili

Celebració sud-americana

€ 158 € 158 per viatger
Com a mínim € 316 per fer la reserva
Gaudeix d'un menú de 4 plats que destaca les tradicions culinàries atrevides i diverses de Sud-amèrica, amb un toc californià. Els entrants inclouen xili relleno i palta reina (amanida de pollastre salada tallada a rodanxes de la meitat d'un alvocat). Els primers plats inclouen ceviche i anticuchos (broquetes de vedella o pollastre a la graella). Per als plats principals, plats com el pollastre o la milanesa de vedella i el pollastre amb salsa verda. La dulce de leche i el brigadeiro són postres de mostra. Aquest paquet inclou la configuració, la preparació i la neteja.

Festí de temporada a Califòrnia

€ 171 € 171 per viatger
Com a mínim € 342 per fer la reserva
Gaudeix d'un menú de 4 plats inspirat en la varietat de fruites i verdures fresques de Califòrnia. Tasta els aperitius de la granja a la taula, com el raïm torrat i el brie en crostini, i la sopa de blat de moro dolç refrigerada amb coriandre i llima. Els plats principals poden incloure gallineta de mar amb verdures de temporada rostides i filet de rosmarí amb suc de vi negre. Postres com la galette rústica de préssec amb gelat de vainilla i la panna cotta de mel i lavanda amb baies fresques. Aquest paquet inclou la configuració, la preparació i la neteja.

Sopar gourmet elegant

€ 214 € 214 per viatger
Com a mínim € 427 per fer la reserva
Aquest àpat de 4 plats combina l'encant rústic amb l'elegància gurmet, i celebra els ingredients de temporada i els sabors atrevits i equilibrats. Per començar, espera't unes viandes de mar escallolades amb mantega blanca de xampany i pappardelle de safrà fetes a mà amb ragú d'ànec. Els plats principals poden incloure filet de vedella amb salsa demi-glace de bourbon i puré de gouda fumat, i wagyu glacejat amb miso amb puré d'all negre i verdures tendres carbonitzades. El menú acaba amb unes postres delicioses. Aquest paquet inclou la configuració, la preparació i la neteja.
Pots enviar un missatge a Ricardo per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
14 anys d'experiència
Vaig tenir una cafeteria on cuinava amb verdures del meu hort.
Clients destacats
He cuinat per a productors de cinema, jugadors de futbol i inversors multimilionaris.
Graduat en una escola de cuina
Vaig obtenir un títol en gastronomia a la Universitat de Vale do Itajaí, al Brasil.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Puntuació amb estrelles: 5.0 de 5, basada en 1  avaluació

Et mostrem 0 elements (en total, n'hi ha 0)

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Los Angeles, Marina del Rey i West Hollywood. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
€ 158 Des de: € 158 per viatger
Com a mínim € 316 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?

Cuina de fusió sud-americana amb en Ricardo

Com a brasiler criat amb plats casolans italians, la meva cuina combina ambdues influències.
S'ha traduït automàticament
Xef a Culver City
Aquest servei es presta a domicili
€ 158 Des de: € 158 per viatger
Com a mínim € 316 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta

Celebració sud-americana

€ 158 € 158 per viatger
Com a mínim € 316 per fer la reserva
Gaudeix d'un menú de 4 plats que destaca les tradicions culinàries atrevides i diverses de Sud-amèrica, amb un toc californià. Els entrants inclouen xili relleno i palta reina (amanida de pollastre salada tallada a rodanxes de la meitat d'un alvocat). Els primers plats inclouen ceviche i anticuchos (broquetes de vedella o pollastre a la graella). Per als plats principals, plats com el pollastre o la milanesa de vedella i el pollastre amb salsa verda. La dulce de leche i el brigadeiro són postres de mostra. Aquest paquet inclou la configuració, la preparació i la neteja.

Festí de temporada a Califòrnia

€ 171 € 171 per viatger
Com a mínim € 342 per fer la reserva
Gaudeix d'un menú de 4 plats inspirat en la varietat de fruites i verdures fresques de Califòrnia. Tasta els aperitius de la granja a la taula, com el raïm torrat i el brie en crostini, i la sopa de blat de moro dolç refrigerada amb coriandre i llima. Els plats principals poden incloure gallineta de mar amb verdures de temporada rostides i filet de rosmarí amb suc de vi negre. Postres com la galette rústica de préssec amb gelat de vainilla i la panna cotta de mel i lavanda amb baies fresques. Aquest paquet inclou la configuració, la preparació i la neteja.

Sopar gourmet elegant

€ 214 € 214 per viatger
Com a mínim € 427 per fer la reserva
Aquest àpat de 4 plats combina l'encant rústic amb l'elegància gurmet, i celebra els ingredients de temporada i els sabors atrevits i equilibrats. Per començar, espera't unes viandes de mar escallolades amb mantega blanca de xampany i pappardelle de safrà fetes a mà amb ragú d'ànec. Els plats principals poden incloure filet de vedella amb salsa demi-glace de bourbon i puré de gouda fumat, i wagyu glacejat amb miso amb puré d'all negre i verdures tendres carbonitzades. El menú acaba amb unes postres delicioses. Aquest paquet inclou la configuració, la preparació i la neteja.
Pots enviar un missatge a Ricardo per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
14 anys d'experiència
Vaig tenir una cafeteria on cuinava amb verdures del meu hort.
Clients destacats
He cuinat per a productors de cinema, jugadors de futbol i inversors multimilionaris.
Graduat en una escola de cuina
Vaig obtenir un títol en gastronomia a la Universitat de Vale do Itajaí, al Brasil.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Puntuació amb estrelles: 5.0 de 5, basada en 1  avaluació

Et mostrem 0 elements (en total, n'hi ha 0)

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Los Angeles, Marina del Rey i West Hollywood. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?