Kevin Mast - Xef privat

Proposo una cuina que combina tradició i innovació, enriquida per les competicions.
S'ha traduït automàticament
Xef a Visanòs
Aquest servei es presta a domicili

Inspiració de temporada

€ 120 
Com a mínim € 840 per fer la reserva
Un menú creatiu amb els millors productes de temporada.

Escapada gurmet

€ 140 
Com a mínim € 840 per fer la reserva
Un viatge gastronòmic a través dels sabors refinats de la terra i el mar.

Experiència de signatura

€ 160 
Com a mínim € 840 per fer la reserva
Una immersió gastronòmica en diverses etapes, que combina l'audàcia i el refinament.
Pots enviar un missatge a Kévin per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
Format a Ferrandi París
He desenvolupat una experiència en gastronomia, perfeccionada per concursos de prestigi
Medallista MAF
Vaig brillar per la meva creativitat al concurs Un des Meilleurs Apprentis de France.
Format a Ferrandi París
Vaig començar la meva formació a Ferrandi Paris, el bressol de l'excel·lència culinària a
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Visanòs, Lons, Vilhèra i Artics. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.
També pots contactar amb mi: 64230, Denguin, França

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys, fins a 10 viatgers com a màxim.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.

Kévin fa d'amfitrió com a empresa

És la persona responsable d'aquest servei.
€ 140 
Com a mínim € 840 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?

Kevin Mast - Xef privat

Proposo una cuina que combina tradició i innovació, enriquida per les competicions.
S'ha traduït automàticament
Xef a Visanòs
Aquest servei es presta a domicili
€ 140 
Com a mínim € 840 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta

Inspiració de temporada

€ 120 
Com a mínim € 840 per fer la reserva
Un menú creatiu amb els millors productes de temporada.

Escapada gurmet

€ 140 
Com a mínim € 840 per fer la reserva
Un viatge gastronòmic a través dels sabors refinats de la terra i el mar.

Experiència de signatura

€ 160 
Com a mínim € 840 per fer la reserva
Una immersió gastronòmica en diverses etapes, que combina l'audàcia i el refinament.
Pots enviar un missatge a Kévin per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
Format a Ferrandi París
He desenvolupat una experiència en gastronomia, perfeccionada per concursos de prestigi
Medallista MAF
Vaig brillar per la meva creativitat al concurs Un des Meilleurs Apprentis de France.
Format a Ferrandi París
Vaig començar la meva formació a Ferrandi Paris, el bressol de l'excel·lència culinària a
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Visanòs, Lons, Vilhèra i Artics. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.
També pots contactar amb mi: 64230, Denguin, França

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys, fins a 10 viatgers com a màxim.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.

Kévin fa d'amfitrió com a empresa

És la persona responsable d'aquest servei.

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?