La gastronomia francesa amb François
Cuina francesa de terrer amb sabors exòtics com el yuzu i el pebre timut.
S'ha traduït automàticament
Xef a Lió
Aquest servei es presta a domicili
Menú de temporada
€ 100
Com a mínim € 600 per fer la reserva
Menú gurmet en 5 fases
El pa està inclòs i els plats es poden tornar
Aperitius/entrants
Primera entrada
Tàrtar de truita del Sr. Murgat amb herba de llimona / coulis de borratxa / pa de massa mare torrat
Segona entrada
Pluma de porc Ardèche / condiment de curri verd / reducció de magrana
Plat
Rap / bisc de llagosta / porros confitats
Postre
Mousse de xocolata Grand Cru "Nativo"/gelat casolà de vainilla
Magdalenes i pastissets petits fets sota comanda
Menú despertar dels sentits
€ 130
Com a mínim € 600 per fer la reserva
Menú gurmet en 6 etapes
El pa està inclòs i els plats es poden tornar
Aperitius/entrants
Entrada
Carpaccio de vieira / verdures en escabetx
Primer plat
Ou perfecte amb bolets / mousse de patata / patates xips casolanes
Segon plat
Peix capturat amb xarxa / fumet reduït / verdures petites
Quesos
3 formatges de granja o mel de la meva producció
Postre
Núvol de formatge fresc «Etrez» / barreja de fruita de temporada / granola casolana
Magdalenes i pastissets petits fets sota comanda
Menú gastronòmic
€ 170
Com a mínim € 600 per fer la reserva
Menú gurmet en 7 etapes
El pa està inclòs i es poden portar plats si cal.
Aperitius/entrants
Primera entrada
Carpaccio de llobarro de línia
Segona entrada
Tataki de filet de vedella
Primer plat
Xallotes / salsa de mantega blanca / verdures
Segon plat
Filet de vedella / bolets / milfull de patata
Fromage
brillat savarin amb tòfona
Postre
Nage de cítrics amb gust de menta / granita de taronja
Magdalenes i financiers
Servei de cambrer
€ 250
Servei de cambrer per a una experiència completa de restaurant gastronòmic a casa.
Pots enviar un missatge a François per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.
Les meves qualificacions
20 anys d'experiència
Va rebre formació amb Paul Bocuse i va treballar en restaurants amb estrelles Michelin de tot Europa.
Cuinat per a presidents i estrelles
Va treballar a Georges V i Michel Rostang, on va dominar la cuina francesa més refinada.
Graduat de l'escola Paul Bocuse
Va aprendre a cuinar a l'Institut Paul Bocuse i va perfeccionar les seves habilitats en cuines de restaurants amb estrelles Michelin.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.
Les meves especialitats
Em desplaçaré on siguis
Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Lió i Annecy. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.
També pots contactar amb mi:
69007, Lió, França
Coses que cal saber
Requisits per als viatgers
Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys, fins a 100 viatgers com a màxim.
Accessibilitat
Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació
Política de cancel·lació
Si cancel·les la reserva com a mínim 1 dia abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
François fa d'amfitrió com a empresa
És la persona responsable d'aquest servei.
€ 250
Cancel·lació gratuïta
Xefs a Airbnb, garantia de qualitat
Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?





