La gastronomia francesa amb François

Cuina francesa de terrer amb sabors exòtics com el yuzu i el pebre timut.
S'ha traduït automàticament
Xef a Lió
Aquest servei es presta a domicili

Menú de temporada

€ 100 
Com a mínim € 600 per fer la reserva
Menú gurmet en 5 fases El pa està inclòs i els plats es poden tornar Aperitius/entrants Primera entrada Tàrtar de truita del Sr. Murgat amb herba de llimona / coulis de borratxa / pa de massa mare torrat Segona entrada Pluma de porc Ardèche / condiment de curri verd / reducció de magrana Plat Rap / bisc de llagosta / porros confitats Postre Mousse de xocolata Grand Cru "Nativo"/gelat casolà de vainilla Magdalenes i pastissets petits fets sota comanda

Menú despertar dels sentits

€ 130 
Com a mínim € 600 per fer la reserva
Menú gurmet en 6 etapes El pa està inclòs i els plats es poden tornar Aperitius/entrants Entrada Carpaccio de vieira / verdures en escabetx Primer plat Ou perfecte amb bolets / mousse de patata / patates xips casolanes Segon plat Peix capturat amb xarxa / fumet reduït / verdures petites Quesos 3 formatges de granja o mel de la meva producció Postre Núvol de formatge fresc «Etrez» / barreja de fruita de temporada / granola casolana Magdalenes i pastissets petits fets sota comanda

Menú gastronòmic

€ 170 
Com a mínim € 600 per fer la reserva
Menú gurmet en 7 etapes El pa està inclòs i es poden portar plats si cal. Aperitius/entrants Primera entrada Carpaccio de llobarro de línia Segona entrada Tataki de filet de vedella Primer plat Xallotes / salsa de mantega blanca / verdures Segon plat Filet de vedella / bolets / milfull de patata Fromage brillat savarin amb tòfona Postre Nage de cítrics amb gust de menta / granita de taronja Magdalenes i financiers

Servei de cambrer

€ 250 
Servei de cambrer per a una experiència completa de restaurant gastronòmic a casa.
Pots enviar un missatge a François per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
20 anys d'experiència
Va rebre formació amb Paul Bocuse i va treballar en restaurants amb estrelles Michelin de tot Europa.
Cuinat per a presidents i estrelles
Va treballar a Georges V i Michel Rostang, on va dominar la cuina francesa més refinada.
Graduat de l'escola Paul Bocuse
Va aprendre a cuinar a l'Institut Paul Bocuse i va perfeccionar les seves habilitats en cuines de restaurants amb estrelles Michelin.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Lió i Annecy. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.
També pots contactar amb mi: 69007, Lió, França

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys, fins a 100 viatgers com a màxim.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 1 dia abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.

François fa d'amfitrió com a empresa

És la persona responsable d'aquest servei.
€ 250 
Cancel·lació gratuïta

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?

La gastronomia francesa amb François

Cuina francesa de terrer amb sabors exòtics com el yuzu i el pebre timut.
S'ha traduït automàticament
Xef a Lió
Aquest servei es presta a domicili
€ 250 
Cancel·lació gratuïta

Menú de temporada

€ 100 
Com a mínim € 600 per fer la reserva
Menú gurmet en 5 fases El pa està inclòs i els plats es poden tornar Aperitius/entrants Primera entrada Tàrtar de truita del Sr. Murgat amb herba de llimona / coulis de borratxa / pa de massa mare torrat Segona entrada Pluma de porc Ardèche / condiment de curri verd / reducció de magrana Plat Rap / bisc de llagosta / porros confitats Postre Mousse de xocolata Grand Cru "Nativo"/gelat casolà de vainilla Magdalenes i pastissets petits fets sota comanda

Menú despertar dels sentits

€ 130 
Com a mínim € 600 per fer la reserva
Menú gurmet en 6 etapes El pa està inclòs i els plats es poden tornar Aperitius/entrants Entrada Carpaccio de vieira / verdures en escabetx Primer plat Ou perfecte amb bolets / mousse de patata / patates xips casolanes Segon plat Peix capturat amb xarxa / fumet reduït / verdures petites Quesos 3 formatges de granja o mel de la meva producció Postre Núvol de formatge fresc «Etrez» / barreja de fruita de temporada / granola casolana Magdalenes i pastissets petits fets sota comanda

Menú gastronòmic

€ 170 
Com a mínim € 600 per fer la reserva
Menú gurmet en 7 etapes El pa està inclòs i es poden portar plats si cal. Aperitius/entrants Primera entrada Carpaccio de llobarro de línia Segona entrada Tataki de filet de vedella Primer plat Xallotes / salsa de mantega blanca / verdures Segon plat Filet de vedella / bolets / milfull de patata Fromage brillat savarin amb tòfona Postre Nage de cítrics amb gust de menta / granita de taronja Magdalenes i financiers

Servei de cambrer

€ 250 
Servei de cambrer per a una experiència completa de restaurant gastronòmic a casa.
Pots enviar un missatge a François per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
20 anys d'experiència
Va rebre formació amb Paul Bocuse i va treballar en restaurants amb estrelles Michelin de tot Europa.
Cuinat per a presidents i estrelles
Va treballar a Georges V i Michel Rostang, on va dominar la cuina francesa més refinada.
Graduat de l'escola Paul Bocuse
Va aprendre a cuinar a l'Institut Paul Bocuse i va perfeccionar les seves habilitats en cuines de restaurants amb estrelles Michelin.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Lió i Annecy. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.
També pots contactar amb mi: 69007, Lió, França

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys, fins a 100 viatgers com a màxim.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 1 dia abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.

François fa d'amfitrió com a empresa

És la persona responsable d'aquest servei.

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?