Pasta fresca Bonanza by Giò
Italià, pasta fresca, cuina francesa clàssica, maridatge, gastronomia lenta.
S'ha traduït automàticament
Xef a Londres
Aquest servei es presta a domicili
Elaboració de pasta fresca
€ 109 € 109 per viatger
Una classe immersiva en la qual els amants de la gastronomia i els xefs en ciernes aprenen a fer pasta a mà.
Sopar amb xef
€ 126 € 126 per viatger
Un àpat de 4 plats servit a casa o en un lloc seleccionat.
Sopar gourmet
€ 161 € 161 per viatger
Un àpat de luxe de 5 plats, elaborat amb els estàndards més alts.
Classe de pasta i sopar
€ 172 € 172 per viatger
Una classe seguida d'un sopar de 4 plats, perquè els participants puguin gaudir de la pasta que han preparat.
Pots enviar un missatge a Gio per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.
Les meves qualificacions
20 anys d'experiència
Xef privat amb estrelles Michelin, cuina a Londres, Madrid, Milà i París.
Cuinat per a personalitats destacades
Tutela sota Gualtiero Marchesi, fundador de la cuina italiana moderna.
Formació a Le Cordon Bleu
S'ha format a Le Cordon Bleu London, Basque Culinary Center i Marchesi Academy.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.
Les meves especialitats
Em desplaçaré on siguis
Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Londres. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.
També pots contactar amb mi:
Gran Londres, SE2 9LN, Regne Unit
Coses que cal saber
Requisits per als viatgers
Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys, fins a 100 viatgers com a màxim.
Accessibilitat
Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació
Política de cancel·lació
Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
Gio fa d'amfitrió com a particular
És la persona responsable d'aquest servei.
€ 109 Des de: € 109 per viatger
Cancel·lació gratuïta
Xefs a Airbnb, garantia de qualitat
Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?





