El millor de Califòrnia amb el xef Dave

Crec àpats i experiències inoblidables inspirats en el panorama gastronòmic de Califòrnia.
S'ha traduït automàticament
Xef a Guerneville
Aquest servei es presta a domicili

Esmorzar-dinar a la regió vinícola

€ 141 per persona
Un grup relaxat amb clàssics americans, juntament amb influències mexicanes i gregues. Frittat grega al forn amb feta, arròs, porros, carbassó ratllat i herbes de muntanya Ebelskevers: una especialitat de Solvang, boles de crep amb estil holandès amb tots els extres Macedònia mexicana amb menta i coberta amb tajín Pastís de carn de vedella en conserva amb carn de vedella en conserva fresca, patates Yukon, ceba i pebrots verds Chilaquiles: un plat mexicà senzill però clàssic amb ou Guarnicions tradicionals per esmorzar

Valle delicacies

€ 141 per persona
Un menú que mostra el millor de la Baixa, influenciat per els sabors i les tècniques locals que han après dels millors xefs. Amanida d'alvocat i cítrics - Pompelmo, alvocat, ceba vermella ratllada, créixens, tomàquet i menta. Arròs amb coriandre - Un clàssic de la cuina mexicana amb comí i escalunya Llobarro blanc a ratlles de La Paz amb llimona Meyer, xili de Jalapa, ceba vermella i herbes. Amb salsa aguachile verde Sopes amb formatge fresc - Massa mexicana rústica amb formatge de granja, xilis secs i blat de moro torrat. Pera Pacifica sobre pastís dolç

Grill de la costa oest

€ 152 per persona
Aquest menú està inspirat en els grans sabors de la nostra Central Coast i fa un homenatge a algunes receptes i llocs llegendaris. Amanida Corte Madera - Col de Brussel·les, col de Napa, tomàquet Roma, alvocat, ceba, amaniment de llimona i farigola Tri Tip de vedella de la costa central - Marinat a la nostra casa, cuinat a foc lent, tallat en rodanxes fines i servit amb salsa cruda Pollastre de corral rostit amb herbes - Herbes, oli d'oliva, all i cítrics Sofregit de mongetes negres, arròs de gandul Carbassa de la vall de Coachella a la graella Púding de pa amb plàtans

Tacos estil alta baixa

€ 152 per persona
Tacos clàssics al carrer del sud de Califòrnia amb salsas casolanes que donen un cop de mà. Xips acabades de fer amb guacamole Salses casolanes Carne Rancheria - Tallada fina de falda marinada a la perfecció i després a la graella. Pollo Adobado - Pollastre en Adobo, una barreja fumada i lleugerament picant. Frijoles borrachos amb arròs vermell Cebollitas a la brasa amb xilis Pasilla Tortillas fetes a mà Gelat Torta Estilo Sanchez: magdalenes mexicanes amb pacanes tajin, menta i gelat de vaina de vainilla.

Tales of the Bay

€ 158 per persona
Un menú inspirat en un viatge per la costa de Califòrnia, que barreja influències italianes, espanyoles, mexicanes i portugueses. Amanida Cèsar a la minuta: la presentació clàssica de Tijuana Cioppino a la portuguesa: una versió portuguesa del clàssic estofat de marisc Pasta a North Beach: un clàssic de San Francisco Llobarro de Nob Hill - al forn amb una crosta de pasta esponjosa amb escorça de cítrics, fulla de menta japonesa, salmó curat Pastís de llimona i ricotta - Elaborat des de zero
Pots enviar un missatge a David per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
40 anys d'experiència
He treballat en diversos rols culinaris, des de xef executiu fins a fotògraf gastronòmic.
Fita professional
Els meus textos m'han valgut el sobrenom «l'Anthony Bourdain de Califòrnia».
Educació i formació
Tinc una formació en cinema i televisió de la Universitat Estatal de Califòrnia a Fullerton.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Puntuació amb estrelles: 5.0 de 5, basada en 2 avaluacions

La valoració mitjana es mostrarà després de 3 avaluacions.
Et mostrem 0 elements (en total, n'hi ha 0)

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Guerneville, St. Helena, Healdsburg i Sonoma. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys, fins a 10 viatgers com a màxim.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
No hi ha disponibilitat
Cancel·lació gratuïta

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?

El millor de Califòrnia amb el xef Dave

Crec àpats i experiències inoblidables inspirats en el panorama gastronòmic de Califòrnia.
S'ha traduït automàticament
Xef a Guerneville
Aquest servei es presta a domicili
No hi ha disponibilitat
Cancel·lació gratuïta

Esmorzar-dinar a la regió vinícola

€ 141 per persona
Un grup relaxat amb clàssics americans, juntament amb influències mexicanes i gregues. Frittat grega al forn amb feta, arròs, porros, carbassó ratllat i herbes de muntanya Ebelskevers: una especialitat de Solvang, boles de crep amb estil holandès amb tots els extres Macedònia mexicana amb menta i coberta amb tajín Pastís de carn de vedella en conserva amb carn de vedella en conserva fresca, patates Yukon, ceba i pebrots verds Chilaquiles: un plat mexicà senzill però clàssic amb ou Guarnicions tradicionals per esmorzar

Valle delicacies

€ 141 per persona
Un menú que mostra el millor de la Baixa, influenciat per els sabors i les tècniques locals que han après dels millors xefs. Amanida d'alvocat i cítrics - Pompelmo, alvocat, ceba vermella ratllada, créixens, tomàquet i menta. Arròs amb coriandre - Un clàssic de la cuina mexicana amb comí i escalunya Llobarro blanc a ratlles de La Paz amb llimona Meyer, xili de Jalapa, ceba vermella i herbes. Amb salsa aguachile verde Sopes amb formatge fresc - Massa mexicana rústica amb formatge de granja, xilis secs i blat de moro torrat. Pera Pacifica sobre pastís dolç

Grill de la costa oest

€ 152 per persona
Aquest menú està inspirat en els grans sabors de la nostra Central Coast i fa un homenatge a algunes receptes i llocs llegendaris. Amanida Corte Madera - Col de Brussel·les, col de Napa, tomàquet Roma, alvocat, ceba, amaniment de llimona i farigola Tri Tip de vedella de la costa central - Marinat a la nostra casa, cuinat a foc lent, tallat en rodanxes fines i servit amb salsa cruda Pollastre de corral rostit amb herbes - Herbes, oli d'oliva, all i cítrics Sofregit de mongetes negres, arròs de gandul Carbassa de la vall de Coachella a la graella Púding de pa amb plàtans

Tacos estil alta baixa

€ 152 per persona
Tacos clàssics al carrer del sud de Califòrnia amb salsas casolanes que donen un cop de mà. Xips acabades de fer amb guacamole Salses casolanes Carne Rancheria - Tallada fina de falda marinada a la perfecció i després a la graella. Pollo Adobado - Pollastre en Adobo, una barreja fumada i lleugerament picant. Frijoles borrachos amb arròs vermell Cebollitas a la brasa amb xilis Pasilla Tortillas fetes a mà Gelat Torta Estilo Sanchez: magdalenes mexicanes amb pacanes tajin, menta i gelat de vaina de vainilla.

Tales of the Bay

€ 158 per persona
Un menú inspirat en un viatge per la costa de Califòrnia, que barreja influències italianes, espanyoles, mexicanes i portugueses. Amanida Cèsar a la minuta: la presentació clàssica de Tijuana Cioppino a la portuguesa: una versió portuguesa del clàssic estofat de marisc Pasta a North Beach: un clàssic de San Francisco Llobarro de Nob Hill - al forn amb una crosta de pasta esponjosa amb escorça de cítrics, fulla de menta japonesa, salmó curat Pastís de llimona i ricotta - Elaborat des de zero
Pots enviar un missatge a David per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
40 anys d'experiència
He treballat en diversos rols culinaris, des de xef executiu fins a fotògraf gastronòmic.
Fita professional
Els meus textos m'han valgut el sobrenom «l'Anthony Bourdain de Califòrnia».
Educació i formació
Tinc una formació en cinema i televisió de la Universitat Estatal de Califòrnia a Fullerton.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Les meves especialitats

Puntuació amb estrelles: 5.0 de 5, basada en 2 avaluacions

La valoració mitjana es mostrarà després de 3 avaluacions.
Et mostrem 0 elements (en total, n'hi ha 0)

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Guerneville, St. Helena, Healdsburg i Sonoma. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys, fins a 10 viatgers com a màxim.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.

Xefs a Airbnb, garantia de qualitat

Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?