Sopar privat sensorialment de Daniella

Sopar privat sensorialment de Daniella

Crea experiències gastronòmiques personalitzades que combinen la cuina amb l'art.
S'ha traduït automàticament
Xef a San Diego
Aquest servei es presta a domicili
Pots enviar un missatge a Daniella per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
20 anys d'experiència
Soc xef, sommelier i artista visual i crea experiències culinàries úniques.
Fita professional
Vaig guanyar el millor sopar de Baixa (San Diego Magazine) i el primer lloc Ceviche Master of Califòrnia.
Educació i formació
Vaig estudiar art culinari, vaig treballar a Biko & Rústico i vaig aprendre a la cuina de la meva àvia.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a San Diego. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys, fins a 10 viatgers com a màxim.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
Des de: € 161 per viatger
Com a mínim € 322 per fer la reserva
Xefs a Airbnb, garantia de qualitat
Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?
Sopar privat sensorialment de Daniella

Sopar privat sensorialment de Daniella

Crea experiències gastronòmiques personalitzades que combinen la cuina amb l'art.
S'ha traduït automàticament
Xef a San Diego
Aquest servei es presta a domicili
Des de: € 161 per viatger
Com a mínim € 322 per fer la reserva
Pots enviar un missatge a Daniella per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.

Les meves qualificacions

Xef
20 anys d'experiència
Soc xef, sommelier i artista visual i crea experiències culinàries úniques.
Fita professional
Vaig guanyar el millor sopar de Baixa (San Diego Magazine) i el primer lloc Ceviche Master of Califòrnia.
Educació i formació
Vaig estudiar art culinari, vaig treballar a Biko & Rústico i vaig aprendre a la cuina de la meva àvia.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.

Em desplaçaré on siguis

Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a San Diego. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.

Coses que cal saber

Requisits per als viatgers

Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys, fins a 10 viatgers com a màxim.

Accessibilitat

Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació

Política de cancel·lació

Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
Xefs a Airbnb, garantia de qualitat
Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?