Serveis a Airbnb

Càtering a Seminole

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Tots els serveis de càtering

Autèntic bull de mariscs de Nova Orleans amb l'Evan

Estic especialitzat en gambeta de riu, les gambetes, les ostres i qualsevol altre tipus de menjar del sud.

Els sabors de Nova Orleans amb en Val

Crec una cuina inclusiva perquè tothom pugui gaudir d'un menjar deliciós.

Vails Brothers Chicken, Fish & Shrimp

Receptes familiars dels darrers 15 anys. Els restaurants de cuina negra que més creixen a Saint Louis.

Xefs de la costa del Golf

Soc xef amb 30 anys d'experiència i ofereixo experiències de sopar privades a domicili.

Escapada gastronòmica amb la Monique

Soc xef privat amb més de 8 anys d'experiència i m'especialitzo en preparar àpats inoblidables.

Àpats artesanals amb la Maya

Porto les arts culinàries i l'experiència en hostaleria als teus esdeveniments i àpats privats.

Soul del sud i estil global amb l'Allen

Aporto experiència culinària i creativitat, i reinvento el menjar casolà amb sabors atrevits.

Àpats de fusió i vegetarians amb la Niomi

M'agrada cuinar una gran varietat de plats: elegants, saludables, vegans, asiàtics, texans, de fusió...

Preparacions perfectament vegetals per a Niomi

Crec àpats de diversos plats sense productes d'origen animal amb sabors atrevits i innovadors.

Sopar privat amb la xef Caroline

T'ho porto tot: des de menjar de qualitat fins a menjar casolà, sopars en família i festes elegants.

Sopar privat personalitzat amb LK Culinary

Preparam plats de 5 estrelles a la teva cuina, des de menús degustació fins a grans reunions.

Sabors americans clàssics amb Tre'Vyon

Soc un xef innovador i propietari d'una empresa de càtering i menjador privat.

Posa la cirereta a la teva estada amb un servei de càtering expert

Professionals locals

Servei de càtering exquisit, entregat amb tota la cura del món i perfecte per a qualsevol ocasió

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari