Serveis a Airbnb

Càtering a Seminole

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Tots els serveis de càtering

Els sabors de Nova Orleans amb en Val

Crec una cuina inclusiva perquè tothom pugui gaudir d'un menjar deliciós.

Servei d'àpats elegant a càrrec de la Jessica

Des de casaments íntims fins a grans esdeveniments, dono vida a visions culinàries amb el meu negoci.

Vails Brothers Chicken, Fish & Shrimp

Receptes familiars dels darrers 15 anys. Els restaurants de cuina negra que més creixen a Saint Louis.

Nutrició gurmet amb el xef Mo

Soc xef privat amb més de 8 anys d'experiència i m'especialitzo en preparar àpats inoblidables.

Cuina francesa i mediterrània amb la Kathryn

Crec plats inoblidables d'inspiració europea.

Esmorzar amb productes frescos de la zona amb en Dan

Ofereixo menjar casolà i de proximitat per a grups, incloent-hi una gran varietat de productes de carn.

Àpats de fusió i vegetarians amb la Niomi

M'agrada cuinar una gran varietat de plats: elegants, saludables, vegans, asiàtics, texans, de fusió...

Xefs de la costa del Golf

Soc xef amb 30 anys d'experiència i ofereixo experiències de sopar privades a domicili.

Cuina de fusió global amb la Kyndra

Crec menús deliciosos per a tota mena d'ocasions, des de petites festes fins a grans esdeveniments d'alta gamma.

Preparacions perfectament vegetals per a Niomi

Crec àpats de diversos plats sense productes d'origen animal amb sabors atrevits i innovadors.

L'ànima del sud i el gust global de Ben

Aporto experiència culinària i creativitat, i reinvento el menjar casolà amb sabors atrevits.

Sopar privat personalitzat amb LK Culinary

Preparam plats de 5 estrelles a la teva cuina, des de menús degustació fins a grans reunions.

Posa la cirereta a la teva estada amb un servei de càtering expert

Professionals locals

Servei de càtering exquisit, entregat amb tota la cura del món i perfecte per a qualsevol ocasió

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari