Serveis a Airbnb

Càtering a Seminole

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Tots els serveis de càtering

Melissa, xef de cuina d'alta gamma

Creeu experiències gastronòmiques inoblidables amb menús italians seleccionats.

Sopars Lone Star amb en Justin

Elaboro menús americans moderns influenciats pel temps que vaig passar cuinant a Texas i Califòrnia.

Escapada gastronòmica amb la Monique

Soc xef privat amb més de 8 anys d'experiència i m'especialitzo en preparar àpats inoblidables.

Cuina francesa i mediterrània amb la Kathryn

Crec plats inoblidables d'inspiració europea.

Autèntic bull de mariscs de Nova Orleans amb l'Evan

Estic especialitzat en gambeta de riu, les gambetes, les ostres i qualsevol altre tipus de menjar del sud.

Soul del sud i estil global amb l'Allen

Aporto experiència culinària i creativitat, i reinvento el menjar casolà amb sabors atrevits.

Àpats artesanals amb la Maya

Porto les arts culinàries i l'experiència en hostaleria als teus esdeveniments i àpats privats.

Xefs de la costa del Golf

Soc xef amb 30 anys d'experiència i ofereixo experiències de sopar privades a domicili.

Sopar privat amb la xef Caroline

T'ho porto tot: des de menjar de qualitat fins a menjar casolà, sopars en família i festes elegants.

Preparacions perfectament vegetals per a Niomi

Crec àpats de diversos plats sense productes d'origen animal amb sabors atrevits i innovadors.

Àpats de fusió i vegetarians amb la Niomi

M'agrada cuinar una gran varietat de plats: elegants, saludables, vegans, asiàtics, texans, de fusió...

Cuina de fusió global amb la Kyndra

Crec menús deliciosos per a tota mena d'ocasions, des de petites festes fins a grans esdeveniments d'alta gamma.

Posa la cirereta a la teva estada amb un servei de càtering expert

Professionals locals

Servei de càtering exquisit, entregat amb tota la cura del món i perfecte per a qualsevol ocasió

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari