
Serveis a Airbnb
Xefs a Chicago
Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.
Assaboreix les delícies d'un xef en exclusiva a Chicago

Xef
La millor experiència gastronòmica
El xef Jason i l'Erica London, fundadors de The Chef i The Baker, apassionen la creació d'experiències culinàries reconfortants però sofisticades. El xef Jason aporta més d'una dècada d'experiència culinària, amb formació de Kendall College i una història d'àpats d'artesania per a executius corporatius i celebritats locals. L'Erica, una forner amb experiència i conservadora d'esdeveniments, s'especialitza en crear experiències d'hospitalitat que se sentin com a casa. Junts, combinen el seu amor pel menjar i l'atenció als detalls per fer que cada àpat sigui inoblidable. Disposen d'una empresa de restauració a Chicago que organitza esdeveniments privats i emergents, incloent-hi mercats agrícoles a Chicago.

Xef
Menús de degustació de temporada de Sebastian
3 anys d'experiència he col·laborat amb xefs premiats per desenvolupar les meves habilitats i estil culinari. Tinc graus avançats en psicologia del Trinity College i The Chicago School. Reconegut per Modern Luxury, Chicago Social i InsideHook com a xef per veure.

Xef
Chicago
Càtering inspirat en un xef
El xef Andy Suarez és el director culinari del xef Andy Suarez LLC, una empresa de xef privat i escola culinària amb seu a Chicago. Té més de 15 anys d'experiència creant experiències per a tot tipus d'esdeveniments. Inspirat en el seu patrimoni mexicà i una passió per connectar la gent a través del menjar, l'Andy ofereix classes de cuina presencials per a adults i nens, esdeveniments corporatius de construcció d'equips, sopars privats, serveis de preparació de àpats, xefs privats de iot i càtering d'esdeveniments. Destaca la comprensió del menjar com un llenguatge universal i té com a objectiu crear experiències per a tothom. Els seus antecedents inclouen un títol de gestió culinària i experiència en diverses funcions culinàries com a xef privat i director culinari.

Xef
L'encant del sud amb Eli
12 anys d'experiència ofereixo un servei d'alta qualitat i una profunda connexió personal amb el menjar. Vaig formar-me a la CIA i vaig començar a la cuina de la meva àvia. Vaig treballar en restaurants amb estrelles Michelin i amb xefs premiats en James Beard.

Xef
Creacions culinàries atrevides de Richard
11 anys d'experiència he cuinat a tot arreu, des de cuines de restaurants fins a visites de rock and roll i aparells de televisió. Em vaig formar a l'escola culinària Washburn i vaig perfeccionar les meves habilitats als restaurants de Chicago. He aparegut en espectacles de Food Network i he cuinat per a bandes de rock i escenaris de pel·lícules.

Xef
Sopar de fusió amb l'Alvin
20 anys d'experiència m'especialitzo en experiències gastronòmiques sensorials. Vaig créixer el restaurant cantonès de la meva família i vaig perfeccionar la meva artesania en restaurants de Califòrnia. Soc un dels principals membres de l'Associació de Xef Personals dels Estats Units.
Xefs privats que et preparen un àpat insuperable
Professionals locals
Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats
Seleccionats especialment per la qualitat
Revisem l'experiència culinària de tots els xefs
Una història d'excel·lència
Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari