Serveis a Airbnb

Xefs a Chicago

Troba un servei únic proporcionat per professionals de la zona a Airbnb.

Tots els serveis de xef

Experiència gastronòmica reconfortant amb la xef Joanne Thomas

Faig que les reunions elegants arreu dels Estats Units siguin un viatge gastronòmic amb 40 anys d'experiència.

Alta cuina creativa a càrrec de Jarvine

El meu enfocament s'inspira en l'art de la cuinar i en l'alegria de compartir-ho amb els altres.

Els plats de temporada de la Stacey

Em dic Stacey Whitney i soc xef. Combino la formació a Le Cordon Bleu amb l'experiència del món real. Defenso la sostenibilitat de la granja a la taula, fent servir ingredients locals per unir el gust, la nutrició i la cultura.

Cuina de temporada amb en Benjamin

Soc perfeccionista i m'asseguro que cada plat sigui visualment impressionant i deliciós.

Menús degustació de temporada amb en Sebastian

Menús de diversos plats dissenyats per a sopars íntims, celebracions i reunions especials.

Cuina de fusió amb Alvin

Creo plats innovadors que combinen sabors tradicionals amb tècniques modernes.

Experiències amb xef privat

Cucino una gran varietat de plats, com ara cuina italiana, japonesa, mexicana, francesa, espanyola, índia, xinesa i moltes altres. Els àpats són de tipus familiar o en forma de plats. Podem preparar qualsevol tipus de menjar :)

Creacions culinàries atrevides amb en Richard

Cuino plats clàssics amb un toc modern, ideals per sorprendre els hostes en els esdeveniments més exclusius.

Creacions gurmet i reconfortants del xef Brian Jupiter

Preparo un menú de diversos plats amb especialitats dels meus restaurants de Chicago.

Experiències de taula amb en San

Un àpat preparat per un xef amb molt d'ànima i servit directament a la teva taula (sense gluten i apte per a dietes especials)

Xefs privats que et preparen un àpat insuperable

Professionals locals

Omple el pap de la mà de xefs privats o de serveis de càtering personalitzats

Seleccionats especialment per la qualitat

Revisem l'experiència culinària de tots els xefs

Una història d'excel·lència

Com a mínim, 2 anys d'experiència al sector culinari