On puc trobar les factures amb IVA?

Sempre que s'apliqui l'impost sobre el valor afegit (IVA) a una tarifa de servei, s'emetrà una factura amb IVA. La factura es crea i s'envia quan s'accepta la reserva, i inclou les teves dades (nom, adreça, etc.) tal com les hagis introduït al compte d'Airbnb.

Tingues en compte que Airbnb no pot modificar una factura amb IVA una vegada ha estat emesa.

Amfitrions

A les regions on Airbnb emet factures amb IVA, pots baixar-les d'una en una per a cada reserva o totes en bloc. Tingues present que només hi ha disponibles les factures amb IVA dels darrers 6 mesos.

Per accedir a la factura amb IVA d'una reserva, segueix aquests passos:

1. Ves a Reserves (hauràs d'iniciar la sessió al compte des d'un ordinador o des d'un navegador).
    2. Si no se't mostra la reserva que vols, fes clic a Completades.
    3. Fes clic als tres punts que hi ha al costat de la reserva.
    4. Selecciona la Factura amb IVA.

Per consultar totes les factures amb IVA de les reserves:

1. Ves a Reserves (hauràs d'iniciar la sessió al compte des d'un ordinador o des d'un navegador).
    2. Clica Exporta.
    3. Tria el Tipus de fitxer (format CSV o PDF) i selecciona el Mes que vols descarregar.
    4. Després, fes clic a Baixa.

Nota: la descàrrega en bloc inclourà les factures amb IVA de les reserves que comencin durant el mes seleccionat.

Si afegeixes un NIF-IVA verificat al teu compte, s'inclourà a les factures amb IVA que s'emetin a partir de llavors. Trobaràs més informació de la reserva a la confirmació que has rebut com a amfitrió.

Hostes

Trobaràs un enllaç a la factura amb IVA al rebut que t'enviem per correu electrònic, a sota de la tarifa de servei d'Airbnb.

Trobaràs més informació sobre la reserva al rebut. Si necessites més documentació per al viatge, pots posar-te en contacte amb l'amfitrió abans de fer la reserva.

Per accedir a la factura amb IVA de la teva reserva, segueix aquests passos:

1. Ves a Viatges i selecciona la teva estada (has d'iniciar la sessió al compte des d'un ordinador o a través d'un navegador).
    2. Fes clic a La reserva del teu allotjament (si l'estada ja ha començat, pot ser que hagis de fer clic a la data d'arribada).
    3. Clica l'opció Demana el rebut.

Si tens més d'un pagament, ves a Pagaments, fes clic al pagament que vulguis obrir i el rebut inclourà un enllaç a la factura amb IVA.