Comprovar el saldo d'una targeta regal

Les targetes regal d'Airbnb es poden comprar en línia o a botigues i es poden bescanviar en qualsevol moment. Un cop hagis afegit l'import de la targeta al compte, podràs consultar el saldo de les targetes regal d'Airbnb.

Per consultar el saldo de la targeta regal:

1. Fes clic a Compte > Pagaments i cobraments.
  2. A la secció Pagaments, entra a Crèdit de regal d'Airbnb per consultar el saldo que tens.
  3. Per consultar la llista de targetes regal aplicades al teu compte, fes clic a Saldo actual.

Quan reservis la teva estada o experiència, s'aplicarà automàticament el saldo que tinguis a qualsevol targeta regal del teu compte. Una altra bona notícia: un cop s'ha afegit una targeta regal a un compte d'Airbnb, tant si es gasta com si no, no caduca.

Condicions de les targetes regal

Si vols més informació sobre com funcionen les targetes regal als països i regions on les pots comprar i bescanviar, consulta les Condicions de les targetes regal d'Airbnb.