Com puc consultar els meus ingressos?

Pots consultar l'estat dels teus ingressos al tauler de control dels ingressos.

Gràfics interactius per als ingressos

El tauler de control dels ingressos inclou un gràfic interactiu. Pots seleccionar la icona d'ampliació al gràfic de barres per obrir la visualització interactiva dels ingressos.

Un cop dins de la visualització interactiva dels ingressos, pots filtrar el gràfic per anunci, alternar entre les visualitzacions dels ingressos mensuals i anuals, revisar els ingressos mensuals dels anys anteriors i futurs i consultar les estadístiques de rendiment clau.

Resum de l'any actual

El teu resum de l'any actual és l'import total que has obtingut per totes les reserves d'enguany. També mostra les tarifes de servei, els impostos i altres deduccions, així com els teus ingressos nets totals.

Ingressos futurs

Mostra les tres pròximes transaccions des del tauler de control dels ingressos o selecciona Mostra les properes transaccions per consultar-ne una llista completa.

Pots filtrar les pròximes transaccions per data i anunci, i cercar transaccions específiques mitjançant el codi de confirmació de la reserva o l'import del cobrament.

Obre una transacció específica per consultar les dades de la transacció, la data en què està previst que s'enviï i com se n'ha calculat el cobrament. També pots canviar el mètode de cobrament de la transacció, seleccionant Modifica el mètode de cobrament.

Ingressos de pagament

Mostra les tres últimes transaccions de pagament des del tauler de control dels ingressos o fes clic a Mostra totes les transaccions completades per consultar-ne una llista completa.

Pots seleccionar qualsevol fila que hi apareix per consultar les dades dels ingressos, incloent-hi les dades de la reserva, els ajustos i les dades de les cancel·lacions.

Tingues en compte que, si tens diversos allotjaments amb reserves que comencen el mateix dia, és possible que els ingressos es paguin junts i, per tant, que es mostrin en una sola fila.

Si deus diners a un hoste per una cancel·lació o un canvi en una reserva, pots fer un seguiment del pagament a través del tauler de control d'ingressos. Més informació sobre què indiquen els ajustos en els teus ingressos.

Quan rebràs els ingressos?

Pots consultar el calendari de cobraments de totes les reserves a les seccions Aviat rebràs i S'han pagat dins dels Ingressos.

A sota de l'import del cobrament, t'apareixerà l'estat de cada transacció. Pots fer clic al globus d'ajuda per obtenir més informació sobre el temps estimat en què rebràs el cobrament.

El temps que tardis a rebre els diners dependrà del mètode de cobrament que tinguis establert.

Si els ingressos s'han enviat fa poc, tingues en compte que el temps que tardis a rebre'ls dependrà del mètode de cobrament que facis servir. Més informació sobre el temps mitjà de tramitació.

Exportar els informes dels ingressos a un full de càlcul

Per exportar un arxiu CSV amb la informació dels teus cobraments:

1. Ves a Ingressos.
  2. Fes clic a Mostra les properes transaccions o Mostra totes les transaccions completades > Obtén un informe > Crea un informe per descarregar l'arxiu CSV.

Descarregar els informes dels ingressos en PDF

You can also view automatically generated monthly and yearly summary reports for your earnings as well as download them as PDFs.

Download an earning report PDF on desktop:

1. Click Earnings
  2. Go to Settings and documents, then Earnings reports
  3. Choose the desired year of your Earnings report
  4. Click a monthly or yearly report to open it
  5. Click Get PDF report
  6. Under Get PDF report, choose Download PDF or Send by email
  7. Click Download or Send