Xef privat Raine
Cuina caribenya, xef privat, càtering corporatiu, serveis d’alimentació per a organitzacions sense ànim de lucre.
S'ha traduït automàticament
Xef a Las Vegas
Aquest servei es presta a domicili
Carib
€ 191 € 191 per viatger
Com a mínim € 424 per fer la reserva
Gaudeix dels sabors vibrants del Carib amb una selecció d'aperitius clàssics com el Fry Jack o els Rolls, seguits d'una amanida caribenya fresca o els salats Doubles. Tria un plat principal deliciós, des de pollastre a l'estil jerk fins a una barreja de curri vegetarià, i acaba amb un regal dolç, com ara un puding de pa o un pastís de rom.
Esmorzar-dinar
€ 212 € 212 per viatger
Com a mínim € 254 per fer la reserva
Safata de fruita fresca
Surtit de magdalenes
Principal: pollastre i gofres
o
Coquetes de sèrum de mantega esponjoses
Acompanyat de xarop d'auró i baies fresques
Torrada d’alvocat
Massa mare, trossos d’alvocat, cirerols i microverdures
Burritos per esmorzar
Ous remenats, cheddar, patates per al desdejuni, salsa (amb salsitxa o vegetariana)
Guarnicions 2
Sèmola cremosa a l'estil del sud
Cansalada cruixent o salsitxa per esmorzar
Patates rostides per esmorzar
Iogurt grec amb mel i granola
Suc de taronja
Cafè i tès d'herbes
grits o mimosa? Pregunta
Cuina mediterrània
€ 255 € 255 per viatger
Com a mínim € 848 per fer la reserva
Gaudeix d'una experiència mediterrània vibrant començant amb dos aperitius a escollir, com ara verdures marinades o hummus. Tria un primer plat fresc, com ara una amanida picada o falàfel. Per al plat principal, tria tres plats, com ara arròs amb safrà, kabob a la graella i pollastre rostit. Acaba amb un dolç de gelat de vainilla o baklava.
Marisc - Exclusiu
€ 255 € 255 per viatger
Com a mínim € 848 per fer la reserva
Gaudeix d'una experiència refinada de marisc amb una selecció d'entrants exquisits com la crema de llagosta o l'amanida de gambes a l'estil jerk, seguits d'una selecció de primers plats frescos. Gaudeix d'un plat principal amb salmó o pargo vermell a la planxa i acaba amb una deliciosa postres, com ara gelat de te verd o pastís de rom.
Algú vol un entrepà?
€ 297 € 297 per viatger
Com a mínim € 848 per fer la reserva
Menú de la nit de la bisteca
Entrants:
Amanida de verdures mixtes amb cirerols, cogombre i vinagreta casolana
Pa d'all o panets calents
Opcions de filet principal:
Bistec de costella clàssic
12 oz, a la graella sota comanda, acabat amb mantega d’herbes
Filet de Nova York
10 oz, amb espècies i marcat, acompanyat de salsa au jus
Filet Mignon
8 oz, tall central tendre, reducció de vi negre (millora de 10 $)
Guarnicions (tria'n dues):
Puré de patates amb all rostit Espàrrecs a la graella Verdures de temporada Patates fregides amb tòfona i parmesà
Casa Chimichurri
Pots enviar un missatge a Sheraine per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.
Les meves qualificacions
20 anys d'experiència
20 anys de cuina caribenya; xef privat, servei de càtering, propietari d'un restaurant a Los Angeles i Las Vegas.
Fita professional
Contracte de 3 anys amb l'Ajuntament de Los Angeles per a programes de menjars i càtering sense ànim de lucre.
Educació i formació
Va començar a cuinar als 5 anys a l'Amèrica Central; va aprendre a fer-ho a restaurants familiars.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.
Les meves especialitats
Em desplaçaré on siguis
Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Las Vegas, àrea metropolitana de Las Vegas, Henderson i North Las Vegas. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.
Coses que cal saber
Requisits per als viatgers
Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 2 anys, fins a 100 viatgers com a màxim.
Accessibilitat
Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació
Política de cancel·lació
Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
€ 212 Des de: € 212 per viatger
Com a mínim € 254 per fer la reserva
Cancel·lació gratuïta
Xefs a Airbnb, garantia de qualitat
Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?






