Alta cuina amb en Juan
Xef costa-riquenya que converteix ingredients locals en experiències úniques, barrejant frescor, sabor i hospitalitat en cada plat.
S'ha traduït automàticament
Xef a Jaco
Aquest servei es presta a domicili
Elegància a la costa
€ 73
Gaudeix d'un àpat de 4 plats amb sabors refinats i de temporada, amb una presentació elegant i un toc personal.
Menú de signatura
€ 90
Gaudeix d'un àpat gurmet a casa amb el teu xef privat. Crearé un menú personalitzat, cuinaré a la teva cuina, serviré cada plat i ho deixaré tot impecable. Perfecte per a sopars romàntics, reunions familiars o ocasions especials. Ingredients frescos, sabors exquisits, sense estrès. Relaxa't i gaudeix d'una experiència culinària única sense sortir de casa o de l'allotjament de vacances!
Arreu del món
€ 96
Gaudeix d'un menú de 6 plats que celebra les influències internacionals amb textures riques i sabors atrevits.
Pots enviar un missatge a Juan Diego per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.
Les meves qualificacions
8 anys d'experiència
8 anys com a xef privat en hotels, iots i esdeveniments exclusius.
Clients de gamma alta
Crear menús personalitzats i de qualitat per a clients exclusius.
Arts culinàries
Formació pràctica durant 8 anys en els millors hotels i esdeveniments privats.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.
Les meves especialitats
Em desplaçaré on siguis
Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Jaco, Alajuela, Atenas i San José. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.
Coses que cal saber
Requisits per als viatgers
Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 18 anys, fins a 100 viatgers com a màxim.
Accessibilitat
Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació
Política de cancel·lació
Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
€ 73
Cancel·lació gratuïta
Xefs a Airbnb, garantia de qualitat
Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?


