Nutrir amb consciència amb en Victor
Cuino amb integritat i amb productes de proximitat.
S'ha traduït automàticament
Xef a Sant Tropetz
Aquest servei es presta a domicili
Sorpresa mediterrània
€ 150 per persona
Aquest menú podria incloure focaccia i salses de mercat, nap amb salsa d'oliva i avellanes, ceviche mediterrani, xai confit de 72 hores amb verdures rostides, fiadone i pastís de formatge de Còrsega.
Mediterrània prèmium
€ 200 per persona
Gaudeix d'un viatge de la granja a la taula amb diversos plats elaborats amb cura, que destaquen els sabors de temporada i la gastronomia sostenible.
Menú sorpresa personalitzat
€ 200 per persona
Gaudeix d'un menú únic adaptat als teus gustos i preferències dietètiques, amb els ingredients de temporada més frescos.
Pots enviar un missatge a Victor per personalitzar l'ítem o fer-hi canvis.
Les meves qualificacions
20 anys d'experiència
Soc xef amb dues dècades d'experiència en cuines amb estrelles Michelin.
Fita professional
Vaig preparar àpats per a l'equip de rodatge de Kill Bill durant el Festival de Cinema de Cannes.
Educació i formació
Vaig estudiar Ecogastronomia a la UNIRIO, Processos a l'EAV i Gestió Gastronòmica al SENAC.
Per tal de protegir els teus pagaments, fes servir sempre Airbnb per enviar diners i posar-te en contacte amb els amfitrions.
Les meves especialitats
Em desplaçaré on siguis
Puc desplaçar-me on siguin els viatgers si es troben a Sant Tropetz i Niça. Per fer una reserva per a un altre lloc, envia'm un missatge.
Coses que cal saber
Requisits per als viatgers
Hi poden participar viatgers amb una edat mínima de 13 anys, fins a 10 viatgers com a màxim.
Accessibilitat
Envia un missatge a l'amfitrió per demanar-li més informació. Més informació
Política de cancel·lació
Si cancel·les la reserva com a mínim 3 dies abans de l'hora d'inici, rebràs un reembossament íntegre.
Victor fa d'amfitrió com a particular
És la persona responsable d'aquest servei.
Des de: € 150 per persona
Cancel·lació gratuïta
Xefs a Airbnb, garantia de qualitat
Avaluem els xefs segons l'experiència professional, el portafolis de menús creatius i la reputació. Més informació
Has detectat un problema?