Com puc sincronitzar el meu calendari d'Airbnb amb un altre?

Si publiques el teu anunci en altres llocs web, pots evitar que diversos hostes facin una reserva per a les mateixes dates si sincronitzes el calendari d'Airbnb amb els altres calendaris. Només pots sincronitzar els calendaris fins a un any vista. Si tens algun contratemps perquè hi ha dates blocades al calendari, consulta l'article Com puc indicar si les dates estan disponibles o blocades al meu calendari?)

Avís: en el cas que la sincronització la sol·liciti una aplicació de calendari externa, no es poden superar les 600 sol·licituds per minut per adreça IP. Si el ritme és més ràpid, es produirà un error 429 i aleshores hauràs de reduir el nombre de sol·licituds, espaiar-les o tornar-ho a provar més endavant.

Importar calendaris

La funció d'importar calendaris et permet sincronitzar el calendari d'Airbnb amb calendaris externs que admetin el format iCalendar (iCal), per exemple el calendari de Google i els calendaris de HomeAway i Vrbo.

Per importar un calendari, cal que iniciïs la sessió al compte d'Airbnb des d'un ordinador o un dispositiu mòbil. Aquesta funció no està disponible a través de l'aplicació d'Airbnb.

1. Ves al Tauler de control > Anuncis i selecciona un anunci.
    2. Clica Disponibilitat.
    3. Fes clic a l'opció Importa el calendari, que trobaràs a l'apartat Sincronitza els calendaris.
    4. Copia l'URL de l'altre calendari que facis servir (no el d'Airbnb) al camp Adreça del calendari.
      • Si necessites ajuda per trobar l'adreça del calendari (URL), ves a Com puc trobar l'adreça del calendari? i tria el tipus de calendari que vols importar per obtenir més informació.
    5. Anomena el calendari que vols importar.
    6. Fes clic a Importa el calendari.

El calendari d'Airbnb se sincronitza de manera automàtica cada cinc minuts, però la freqüència amb què se sincronitzen els calendaris externs la determina el propietari del calendari (per exemple, HomeAway o Vrbo).

Avís: per eliminar un calendari sincronitzat, cal que repeteixis els passos anteriors per accedir a l'anunci i fer clic a la paperera que hi ha al costat del calendari sincronitzat. No hi ha l'opció de posar en pausa una sincronització; per tant, l'has d'eliminar i tornar-la a afegir si et cal una altra vegada.

Exportar el calendari

La funció d'exportar el calendari et permet consultar el calendari d'Airbnb des d'un calendari extern que admeti el format iCal. Per exportar el teu calendari en format iCal i afegir-lo a un calendari extern:

Per exportar el teu calendari i afegir-lo al calendari extern que facis servir, cal que iniciïs la sessió al compte d'Airbnb des d'un ordinador o un dispositiu mòbil. Aquesta funció no està disponible a través de l'aplicació d'Airbnb.

1. Ves al Tauler de control > Anuncis i selecciona un anunci.
    2. Fes clic a Disponibilitat.
    3. Clica l'opció Exporta el calendari, que trobaràs a l'apartat Sincronitza els calendaris.
    4. A la finestra Exporta el calendari, copia'n l'adreça i, a continuació, enganxa-la al calendari en format iCal que facis servir.
    5. Després fes clic a la X per tancar la finestra Exporta el calendari.