Quan pagaràs la reserva?

Bravo! Acabes de fer una reserva. I ara, què? A tots els països, llevat de l'Índia, cobrarem l'import de la reserva (excepte el dipòsit de seguretat, si n'hi ha) a través del teu mètode de pagament tan bon punt es confirmi la reserva. Per a les reserves immediates, el procediment és el mateix.

L'amfitrió rebrà l'import de la reserva 24 hores abans de l'hora d'arribada prevista, independentment de l'antelació amb què hagis fet la reserva. D'aquesta manera, tant tu com l'amfitrió disposeu d'un marge de temps per comprovar que tot està en ordre.

Pla de pagament

Si selecciones un pla de pagament, pagaràs una part del total quan es confirmi la reserva i l'import restant es cobrarà automàticament els dies que s'especifiquin a la pàgina de pagament de la reserva.

Reserves per a estades llargues

Si fas una reserva per a una estada de 28 nits o més, se't cobrarà un import inicial corresponent al primer mes quan la reserva es confirmi. Després, els pagaments es faran un cop al mes. Podràs consultar les dates dels pagaments mensuals a la pàgina de pagament de la reserva. Més informació sobre el pagament de reserves per a estades llargues

Pagaments programats

Per comprovar quan se't cobraran els pròxims pagaments un cop s'hagi emès el rebut:

1. Ves a Viatges i selecciona l'estada que vols consultar.
      2. Accedeix a l'apartat Què has reservat i fes clic a la reserva.
      3. A Dades de pagament, fes clic a l'opció Sol·licita rebuts.
      4. Ves a Les teves dades de pagament i, després, a Pagaments programats.

Dipòsits de seguretat

Has fet una reserva en què se't demanava un dipòsit de seguretat? En aquest cas, rebràs una autorització per l'import del dipòsit al teu mètode de pagament 48 hores abans que comenci l'estada. Més informació sobre com gestionem els dipòsits de seguretat a Airbnb