Use up and down arrow keys to navigate suggestions.
Salta al contingut d'ajuda principal

Com puc cancel·lar una sol·licitud de reserva?

Si l'amfitrió encara no ha acceptat la reserva, pots cancel·lar-la. No se't cobraran les tarifes de reserva o de servei d'Airbnb.

Però si cancel·les una vegada acceptada la reserva, aquesta estarà subjecta a les condicions de la política de cancel·lació que hagi seleccionat l'amfitrió.

Consulta com comprovar l'estat d'una sol·licitud de reserva.

Per cancel·lar una sol·licitud de reserva pendent:

1. Des de l'aplicació d'Airbnb, accedeix a Viatges a airbnb.cat i selecciona el que vols cancel·lar.
  2. Toca a L'allotjament que has reservat. Si ja estàs de viatge, és possible que hagis de fer clic a la data d'arribada per trobar aquesta informació.
  3. Toca Cancel·la.