Com puc cancel·lar una sol·licitud de reserva?

Si l'amfitrió encara no ha acceptat la sol·licitud de reserva pendent, pots cancel·lar-la. No rebràs cap càrrec per l'import de la reserva ni per la tarifa de servei d'Airbnb.

En cas contrari, és a dir, si cancel·les la reserva després que l'amfitrió l'hagi acceptat, se t'aplicarà la política de cancel·lació que l'amfitrió hagi seleccionat per a l'allotjament. Esbrina com consultar l'estat d'una sol·licitud de reserva.

Atenció: és possible que algunes reserves generin càrrecs addicionals o autoritzacions temporals. Troba més informació sobre quan se't cobra una reserva.

Per cancel·lar una reserva pendent, cerca el fil de missatges que has intercanviat amb l'amfitrió a la safata d'entrada i toca o fes clic a Retira la sol·licitud. També pots seguir aquests passos:

1. Accedeix a Viatges i cerca l'estada que vols cancel·lar a la pestanya Propers viatges.
    2. Toca o fes clic a Mostra més plans de viatge.
    3. Per a una reserva que diu Pendent d'aprovació de l'amfitrió, toca o fes clic a Cancel·la la reserva.
    4. Toca o fes clic a Cancel·la la sol·licitud.

Et dirigirem a una nova pàgina on podràs modificar la sol·licitud de reserva o cancel·lar-la.