Què és un navegador de confiança?

Quan hagis activat les notificacions d'inici de sessió, podràs indicar que el navegador que utilitzes habitualment per accedir al teu compte d'Airbnb és de confiança. Així, en utilitzar-lo per iniciar sessió, no t'enviarem cap avís.

Si vols indicar que un navegador és de confiança, segueix aquests passos:

1. Activa les notificacions d'inici de sessió.
    2. Inicia sessió amb el teu compte d'Airbnb des del navegador que vulguis marcar com a fiable.
    3. Apareixerà una finestra amb la frase Vols afegir-lo a la llista de navegadors de confiança?; selecciona l'opció Aquest navegador és de confiança.
    4. Fes clic a Desa.

Indica que un navegador és de confiança només si el fas servir des d'un ordinador o un telèfon privats.