Com estableixo una quantitat mínima de cobrament?

Establir un import mínim per al teu mètode de cobrament és opcional. Si redueixes la quantitat de cobraments que reps, pot ser que puguis reduir les comissions de transaccions que t'aplica el banc o el proveïdor de serveis financers.

Com funciona

Si selecciones una quantitat mínima, retindrem els teus diners fins que el cobrament total sigui superior a la quantitat mínima establerta. Per exemple, si estableixes un import mínim de cobrament de 100 $, esperarem per enviar-te els cobraments fins que l'import total sigui de 100 $ o més.

Per establir un import mínim de cobrament:

1. Ves a Compte a airbnb.com
    2. Selecciona Preferències de cobrament.
    3. Selecciona Opcions al costat del mètode de pagament que vulguis
    4. Selecciona Estableix un import mínim de cobrament
    5. Introdueix l'import mínim de cobrament que vulguis i fes clic a Envia.

Quin import puc triar?

Pots establir una quantitat mínima de cobrament entre 1 $ i 50 000 $ (o l'equivalent en la teva moneda) per a la majoria de mètodes de cobrament. Si utilitzes Western Union, l'import mínim de cobrament ha de ser superior a 60 $ i inferior a 2000 $. L'import mínim ja està configurat com a 1 $ i mai no rebràs cap cobrament de menys d'1 $.

En aquests moments, només podem permetre configurar un import mínim en dòlars nord-americans, però això no afectarà la moneda que hagis seleccionat per rebre el cobrament.