Com puc modificar, suprimir o afegir un mètode de pagament?

Si un mètode de pagament que tens al compte és incorrecte (per exemple, una targeta de crèdit que ha caducat), pots actualitzar-lo o afegir-ne un de nou.

Com modificar un mètode de pagament per als propers pagaments

Si tens una reserva amb pagaments programats per a una data futura (per exemple, una reserva per a una estada llarga), pots canviar el mètode de pagament dels pagaments programats o bé pagar-los de forma anticipada.

Per modificar un mètode de pagament:

1. Ves a Viatges i selecciona el viatge que vulguis canviar.
      2. A la secció Què has reservat?, selecciona la reserva.
      3. A la secció Dades de pagament, selecciona l'opció Sol·licita els rebuts i gestiona els pagaments.
      4. A la pàgina Les teves dades de pagament, ves a Pagaments programats i selecciona Actualitza les dades de pagament.
      5. Actualitza el mètode de pagament i selecciona quan vols pagar la reserva.
      6. Fes clic a Envia.

Com eliminar un mètode de pagament

Pots eliminar un mètode de pagament del compte, llevat que s'estigui fent servir en una reserva pendent o activa.

Per eliminar un mètode de pagament:

1. Ves a Configuració del compte > Pagaments i cobraments.
      2. Al costat del mètode de pagament, fes clic a la icona de tres punts .
      3. Fes clic a Elimina.

Com afegir un mètode de pagament

Pots afegir un mètode de pagament que no sigui una targeta de crèdit o de dèbit a la pàgina de pagament. O bé pots afegir una targeta de crèdit o de dèbit al teu compte.

Per afegir un mètode de pagament:

1. Ves a Configuració del compte > Pagaments i cobraments.
        2. Fes clic a Afegeix un mètode de pagament.

Com establir un mètode de pagament com a predeterminat

Pots fer que un mètode de pagament concret es mostri primer a la llista de mètodes de pagament disponibles la pròxima vegada que facis una reserva.

Per establir un mètode de pagament predeterminat:

1. Ves a Configuració del compte > Mètodes de pagament.
          2. Al costat del mètode de pagament, fes clic a la icona de tres punts .
          3. Fes clic a Estableix com a predeterminat.