Com puc modificar, eliminar o afegir un mètode de pagament?

Si al compte hi tens un mètode de pagament que és incorrecte (per exemple, una targeta de crèdit caducada), el pots modificar per actualitzar-lo o bé afegir un mètode de pagament nou.

Com puc modificar un mètode de pagament de cara a futurs pagaments?

Si tens una reserva amb pagaments programats per a una data futura (per exemple, una reserva per a una estada llarga), pots canviar-ne el mètode de pagament.

Avís: el mètode de pagament només es pot canviar per als pagaments futurs programats. No es pot canviar el mètode de pagament del pagament inicial que s'ha efectuat en confirmar la reserva.

1. Ves a Viatges i selecciona l'estada que vols modificar.
    2. Accedeix a l'apartat Què has reservat i selecciona la reserva.
    3. A Dades de pagament, fes clic a Sol·licita rebuts i gestiona els pagaments.
    4. Ves a Les teves dades de pagament i, després, a Pagaments programats i selecciona l'opció Actualitza les dades de pagament.
    5. Actualitza el mètode de pagament i indica quan vols pagar la reserva.
    6. Fes clic a Envia.

Eliminar un mètode de pagament

Pots eliminar un mètode de pagament del compte sempre que no s'hagi fet servir per a una reserva pendent o activa o per a una reserva anterior que s'hagi acabat fa menys de 14 dies. Així mateix, tampoc no pots eliminar el mètode de pagament si un amfitrió t'ha sol·licitat un reembossament i Airbnb està estudiant el cas.

1. Ves a Configuració del compte > Pagaments i cobraments.
    2. Clica la icona dels tres punts que hi ha al costat del mètode de pagament.
    3. Clica Elimina.

Afegir un mètode de pagament

Pots afegir una targeta de crèdit o de dèbit o un altre mètode pagament al compte.

1. Ves a Configuració del compte > Pagaments i cobraments.
    2. Clica Afegeix un mètode de pagament.

És possible que els usuaris d'alguns països no puguin afegir un mètode de pagament al seu compte. En aquest cas, hauràs d'afegir la informació del pagament directament a la pàgina de pagament. Aquí tens més informació sobre quins mètodes de pagament s'accepten en determinats països.

Estableix un mètode de pagament predeterminat

Pots triar quin mètode de pagament vols que es mostri primer a la llista de mètodes de pagament disponibles.

1. Ves a Configuració del compte > Mètodes de pagament.
    2. Clica la icona dels tres punts que hi ha al costat del mètode de pagament.
    3. Clica Estableix com a mètode predeterminat.