Com puc modificar, eliminar o afegir un mètode de pagament?

Si al compte hi tens un mètode de pagament que és incorrecte (per exemple, una targeta de crèdit caducada), el pots modificar per actualitzar-lo o bé afegir un mètode de pagament nou.

Com puc modificar un mètode de pagament de cara a futurs pagaments?

Si tens una reserva amb pagaments programats per a una data futura (per exemple, una reserva per a una estada llarga), pots canviar-ne el mètode de pagament.

1. Ves a Viatges i selecciona l'estada que vols modificar.
    2. Accedeix a l'apartat Què has reservat i selecciona la reserva.
    3. A Dades de pagament, fes clic a Sol·licita rebuts i gestiona els pagaments.
    4. Ves a Les teves dades de pagament i, després, a Pagaments programats i selecciona l'opció Actualitza les dades de pagament.
    5. Actualitza el mètode de pagament i indica quan vols pagar la reserva.
    6. Fes clic a Envia.

Eliminar un mètode de pagament

Pots eliminar un mètode de pagament del compte, llevat que es faci servir en una reserva pendent o activa.

1. Ves a Configuració del compte > Pagaments i cobraments.
    2. Clica la icona dels tres punts que hi ha al costat del mètode de pagament.
    3. Clica Elimina.

Afegir un mètode de pagament

Pots afegir una targeta de crèdit o de dèbit o un altre mètode pagament al compte.

1. Ves a Configuració del compte > Pagaments i cobraments.
    2. Clica Afegeix un mètode de pagament.

Estableix un mètode de pagament predeterminat

Pots triar quin mètode de pagament vols que es mostri primer a la llista de mètodes de pagament disponibles.

1. Ves a Configuració del compte > Mètodes de pagament.
    2. Clica la icona dels tres punts que hi ha al costat del mètode de pagament.
    3. Clica Estableix com a mètode predeterminat.