Cancel·lar o retirar una sol·licitud de reserva

Necessites afegir un altre hoste o canviar les dates de la teva reserva abans que es confirmi? A continuació t'expliquem algunes coses que has de tenir en compte.

Com pots cancel·lar o retirar una sol·licitud?

En primer lloc, comprova l'estat de la sol·licitud de reserva. Si l'amfitrió ja l'ha acceptat, la reserva està subjecta a la seva política de cancel·lació. Si encara no l'ha acceptat, pots cancel·lar la reserva tranquil·lament. No se't cobrarà res, ni les tarifes de servei.

Com puc cancel·lar o retirar una sol·licitud?

Per fer-ho, el més fàcil és cercar el fil de missatges que has intercanviat amb l'amfitrió i seleccionar l'opció Retira la sol·licitud.

Com puc cancel·lar una sol·licitud de reserva des de l'ordinador?

1. Fes clic a Viatges i selecciona la reserva que vols modificar.
  2. Si la reserva indica Pendent, fes clic a Retira la sol·licitud.
  3. Fes clic a Cancel·la la sol·licitud.

Atenció: és possible que algunes reserves comportin càrrecs addicionals o autoritzacions temporals. Consulta aquest article per saber quan i com se't cobrarà una reserva.