Afegir un mètode de cobrament

Ja ho tens tot a punt de solfa per estrenar-te com a amfitrió? Perfecte. Ara només cal que configuris un mètode de cobrament i que et preparis per donar la benvinguda als viatgers.

Si necessites més informació, dona una ullada al Centre de recursos.

Com puc configurar un mètode de cobrament?

1. Fes un clic a Perfil > Compte > Pagaments i cobraments.
  2. Fes un clic a Cobraments i clica Afegeix un mètode de cobrament.
  3. Selecciona el teu país o la teva regió de facturació.
  4. Selecciona el mètode de cobrament i fes clic a Continua.
  5. Afegeix la informació que se't demani i, a continuació, clica Següent.

Si has configurat més d'un mètode de cobrament, pots establir-ne un com a predeterminat.

Rebre els cobraments

Quan estigui tot a punt, et farem arribar els ingressos a través del mètode que hagis triat. Pots comprovar l'estat dels teus ingressos en qualsevol moment des del tauler de control dels ingressos, que trobaràs a Menú > Ingressos.

Afegir altres mètodes de cobrament

Pots triar entre aquests mètodes de cobrament:

Pagament ràpid: si es mostra com a disponible per al teu país o regió, pots seleccionar-lo com a mètode de cobrament. Ha d'estar vinculat a una targeta de dèbit Visa o Mastercard o a una targeta de prepagament recarregable, que siguin vàlides i estiguin emeses als Estats Units. És possible que se't cobri algun càrrec. Més informació sobre el pagament ràpid.

Compte bancari: introdueix el número d'encaminament bancari i el número de compte. Primer s'hi farà un petit ingrés per verificar que hi pots començar a rebre cobraments. Els comptes For Further Credit (FFC) no són un mètode de cobrament vàlid per a ingressos al compte.

PayPal: assegura't que el compte estigui activat abans d'afegir-lo com a mètode de cobrament. Més informació sobre PayPal.

Targeta de dèbit de prepagament Mastercard de Payoneer: escriu el teu nom tal com apareix al document d'identitat oficial. Perquè puguis rebre els ingressos, cal que Payoneer doni el vistiplau a les teves dades. Més informació sobre les targetes de dèbit de prepagament Mastercard de Payoneer.

Transferència internacional: segons on resideixis, hauràs d'introduir el número de compte o IBAN. La teva entitat bancària te'l proporcionarà. És possible que se't cobri alguna comissió. Més informació sobre les transferències internacionals.

Western Union: escriu el teu nom tal com apareix al document d'identitat oficial. És possible que se't cobri alguna comissió. Més informació sobre Western  Union.

Targeta MLC: pagament dels ingressos a la targeta MLC (només està disponible per als amfitrions a Cuba).