Com puc establir els preus personalitzats per a nits, setmanes o mesos concrets?

Per fixar un preu personalitzat en dies específics:

1. Entra a airbnb.cat, ves a la secció Els teus anuncis i tria’n un.
    2. Clica el Calendari.
    3. Fes clic a sobre d’un dia per seleccionar-lo o clica i arrossega el cursor per seleccionar-ne més d’un.
    4. Introdueix la tarifa per nit que vols establir i clica Desa els canvis.

Per fixar un preu personalitzat per setmanes o mesos concrets:

1. Entra a airbnb.cat, ves a la secció Els teus anuncis i tria’n un.
    2. Fes clic a Gestiona l’anunci.
    3. Clica Preus a la part superior de la pàgina.
    4. Al costat de la secció Preus per a estades llargues, fes clic a Modifica.
    5. A sota dels descomptes setmanals i mensuals, fes clic a l’enllaç per fixar un preu personalitzat per una setmana o mes específic.
    6. Estableix el període de temps que vols fixar el preu personalitzat i escriu l’import.
    7. Clica Aplica.

Nota: Els preus setmanals o mensuals personalitzats s'aplicaran en lloc del preu estàndard que hagis establert per nit, per setmana o per mes, i també anul·laran els preus personalitzats per nit que hagis marcat al calendari.

Descobreix com pots aplicar una estratègia de preus intel·ligent per augmentar el nombre de reserves al Centre de recursos.