Configurar la funció de reserva immediata

reserva immediata facilita que els hostes puguin reservar una estada i que els amfitrions puguin acceptar reserves sense necessitat de comprovar-les manualment i confirmar-les.

Tots els hostes han d'acceptar les teves normes de la casa abans de fer la reserva. Si no et sents a gust amb una reserva immediata, pots cancel·lar-la. Tingues en compte, però, que apliquem penalitzacions als amfitrions que cancel·len reserves.

Requisits addicionals per als hostes

Tots els hostes han de complir els requisits de reserva d'Airbnb, però, si vols, pots afegir-ne més a través de la configuració de la reserva immediata:

• Verificació de la identitat: l'usuari ha completat i superat el procés de verificació de la identitat, que contribueix a generar confiança en la comunitat.
  • Bon historial: l'usuari ha completat una estada sense incidents ni avaluacions negatives.
  • Missatge previ a la reserva: crea un missatge predefinit amb preguntes perquè els hostes les responguin quan facin la reserva.

Avís: tingues en compte que has d'activar la funció de reserva immediata per afegir aquests requisits per als hostes al teu anunci.

Per afegir requisits per fer una reserva immediata:

1. Ves a Anuncis i selecciona l'anunci que vulguis modificar.
  2. A
  3. Opcions de reserva, fes clic a Com poden fer reserves els hostes.
  4. Amb el botó que hi ha al costat de Reserva immediata, activa o desactiva la funció de reserva immediata.
  5. Si has activat la reserva immediata, hauràs de seleccionar els requisits per als hostes.
  6. Fes clic a Desa.

Antelació

Per evitar reserves d'última hora, pots establir un temps d'antelació i un temps de preparació entre reserves, i bloquejarem automàticament aquests dies al teu calendari.

• El mateix dia (amb una hora límit)
  • Com a mínim amb 1 dia d'antelació
  • Com a mínim amb 3 dies d'antelació
  • Com a mínim amb 7 dies d'antelació

Durada de l'estada

Evita rebre reserves massa curtes o massa llargues establint la durada mínima i màxima de l'estada. Si no especifiques cap límit, aplicarem automàticament un màxim de 31 nits.