Modificar l'estat del teu anunci

Si vols deixar de rebre reserves noves i eliminar l'anunci dels resultats de cerca, tens diverses opcions. Tu decideixes quina és la que et va més bé.

• Marcar-lo com a No publicat durant un període de temps determinat (fins a 6 mesos).
  • Marcar-lo com a No publicat de manera indefinida i tornar-lo a publicar quan vulguis.
  • Eliminar-lo si has decidit que no allotjaràs més hostes al teu espai (en aquest cas, tingues en compte que hauràs de completar totes les reserves que ja tinguis confirmades).

Si marques l'anunci com a No publicat, hauràs d'allotjar els hostes per a les reserves que ja tinguis confirmades.

Marcar l'anunci com a No publicat durant un període de temps determinat

Pots marcar l'anunci com a No publicat i ocultar-lo dels resultats de cerca durant un període de temps determinat.

1. Fes un clic a Anuncis i selecciona l'anunci que vols modificar.
  2. A l'Editor d'anuncis, clica El teu espai.
  3. Clica Estat.
  4. Fes un clic a No publicat i, a continuació, a Selecciona les dates.
  5. Tria les dates d'inici i de fi i clica Desa.

Marcar l'anunci com a No publicat durant un temps sense especificar

Pots amagar el teu anunci als resultats de cerca de manera indefinida. Podràs tornar-lo a publicar quan vulguis.

1. Fes un clic a Anuncis i selecciona l'anunci que vols modificar.
  2. A l'Editor d'anuncis, clica El teu espai.
  3. Fes un clic a Estat.
  4. Clica No publicat i, a continuació, Marca'l com a No publicat per ara.
  5. Tria'n el motiu i clica Marca com a No publicat.

Eliminar l'anunci

1. Fes un clic a Anuncis i selecciona l'anunci que vols modificar.
  2. A l'Editor d'anuncis, clica Modifica les preferències .
  3. Clica Elimina l'anunci.
  4. Tria'n el motiu i fes clic a Següent.
  5. Clica Sí, elimina'l.

Tingues en compte que desactivar el teu anunci no afectarà les avaluacions que t'hagin fet els hostes ni les que tu els hagis deixat. Seguiran apareixent als perfils públics.