On puc trobar les meves factures amb IVA?

Les factures amb IVA s'emeten sempre que s'aplica aquest impost a la nostra tarifa de servei. La factura es crea i s'envia quan la reserva està acceptada, i inclou les teves dades (nom, adreça, etc.) tal com apareixen al compte d'Airbnb. Airbnb no pot modificar una factura amb IVA una vegada l'ha emès.

Amfitrions

Pots accedir a les factures amb IVA per a cada reserva o baixar-te-les totes de cop en les regions on Airbnb emet aquest tipus de factures. Per accedir a la factura amb IVA d'una reserva concreta:

1. Ves a Reserves (hauràs d'iniciar la sessió al teu compte des d'un ordinador o un navegador).
    2. Si la reserva que busques no apareix, fes clic a la pestanya Completades.
    3. Fes clic als tres punts que hi ha al costat de la reserva.
    4. Selecciona Factura amb IVA.

Per accedir a les factures amb IVA de totes les reserves en bloc:

1. Ves a Reserves (hauràs d'iniciar la sessió al teu compte des d'un ordinador o un navegador).
    2. Selecciona l'opció Exporta.
    3. Selecciona Baixa les factures amb IVA.
    4. Tria el tipus de fitxer que vols (en format CSV o PDF) i selecciona el mes que vols baixar-te.
    5. Fes clic a Baixa.

Avís: quan et descarreguis en bloc les factures amb IVA, inclouràs totes les reserves que tinguin la data d'arribada dins del mes que has seleccionat.

Si afegeixes un NIF-IVA verificat al compte, s'inclourà a les factures amb IVA que creïs després de fer-ho. Trobaràs més informació de la reserva al missatge de confirmació de l'amfitrió.

Hostes

Per accedir a la factura amb IVA de la teva reserva:

1. Ves a Viatges i selecciona el teu viatge (has d'iniciar la sessió al compte des d'un ordinador o a través d'un navegador).
    2. Fes clic a La reserva de l'allotjament. Si ja ha començat l'estada, pot ser que hagis de fer clic a la data d'arribada.
    3. Clica o toca Demana el rebut i selecciona Ves a la factura amb IVA.

També pots obtenir la factura amb IVA a través del correu electrònic de confirmació de la reserva seleccionant les dades de pagament i fent clic a sobre de l'opció Demana el rebut per trobar l'opció d'anar a la factura amb IVA.

També trobaràs disponible un enllaç a la factura amb IVA al rebut que t'enviem per correu electrònic, a sota de la tarifa de servei d'Airbnb.

Per veure tota la informació de la reserva, consulta el rebut. Si creus que necessitaràs més documentació per al viatge, pots posar-te en contacte amb l'amfitrió abans de fer la reserva per veure si et pot ajudar.