On puc trobar les factures amb IVA?

Sempre que s'apliqui l'impost sobre el valor afegit (IVA) a una tarifa de servei, s'emetrà una factura amb IVA. La factura es crea i s'envia quan s'accepta la reserva, i inclou les teves dades (nom, adreça, etc.) tal com les hagis introduït al compte d'Airbnb.

Tingues en compte que Airbnb no pot modificar una factura amb IVA una vegada ha estat emesa.

Amfitrions

Pots accedir a les factures amb IVA per a cada reserva d'una en una o baixar-te-les totes en bloc a les regions on Airbnb emet aquest tipus de factures.

Per accedir a la factura amb IVA d'una reserva, segueix aquests passos:

1. Ves a Reserves (hauràs d'iniciar la sessió al compte des d'un ordinador o des d'un navegador).
  2. Si la reserva que busques no apareix, fes clic a la pestanya Completades.
  3. Fes clic als tres punts que hi ha al costat de la reserva.
  4. Selecciona la Factura amb IVA.

Per consultar totes les factures amb IVA de les reserves:

1. Ves a Reserves (hauràs d'iniciar la sessió al compte des d'un ordinador o des d'un navegador).
  2. Després, selecciona Exporta.
  3. Selecciona Descarrega les factures amb IVA.
  4. Tria el Tipus de fitxer (format CSV o PDF) i selecciona el Mes que vols descarregar.
  5. Després, selecciona Baixa.

Avís: la descàrrega en bloc inclourà les factures amb IVA de les reserves que comencin durant el mes que hagis seleccionat.

Si afegeixes un NIF-IVA verificat al teu compte, s'inclourà a les factures amb IVA que s'emetin a partir de llavors. Trobaràs més informació de la reserva a la confirmació que has rebut com a amfitrió.

Hostes

Per accedir a la factura amb IVA de la reserva, segueix aquests passos:

1. Ves a Viatges i selecciona la teva estada (has d'iniciar la sessió al compte des d'un ordinador o a través d'un navegador).
  2. Fes clic a La reserva del teu allotjament. Si l'estada ja ha començat, pot ser que hagis de fer clic a la data d'arribada.
  3. Clica o toca l'opció Demana el rebut.
  4. Si tens més d'un pagament, a la pàgina Dades de pagament, fes clic a Ves a la factura amb IVA.

Si vols una alternativa al rebut en PDF, pots fer clic a Ves a les Dades de pagament per accedir a la factura amb IVA.

També pots obtenir la factura amb IVA a través del correu electrònic de confirmació de la reserva seleccionant les Dades de pagament i tocant o clicant l'opció Obtén el rebut per trobar l'opció d'anar a la factura amb IVA.

També et posarem un enllaç a la factura amb IVA al rebut que t'enviem per correu electrònic, a sota de la tarifa de servei d'Airbnb.

Trobaràs més informació sobre la reserva al rebut. Si penses que et cal més documentació per al viatge, pots posar-te en contacte amb l'amfitrió abans de fer la reserva per veure si et pot donar un cop de mà.