Com puc canviar l'adreça electrònica?

Vols canviar l'adreça electrònica? No passa res. Recorda: l'adreça electrònica només es pot enllaçar a un compte d'Airbnb.

Modificar l'adreça electrònica

1. Ves a Compte > Dades personals.
  2. Al costat d'Adreça electrònica, fes clic a l'opció Modifica.
  3. Fes els canvis necessaris i clica Desa.

Si reps una notificació dient que la teva adreça electrònica ja està en ús, però no en recordes la contrasenya, prova de restablir-la.

T'hem ajudat amb aquest article?

Articles relacionats

• Viatger

Com canviar la contrasenya o restablir-la

Com restablir la contrasenya per a Airbnb o crear-ne una de nova si fins ara has iniciat la sessió d'una altra manera.
  • Viatger

Modifica la configuració del compte

Pots modificar la configuració del compte, així com algunes dades del teu perfil públic, des de la secció Compte.
  • Configurar el compte

Has iniciat la sessió, però has de modificar el compte. On vols anar? En aquest article t'expliquem com pots actualitzar el perfil i gestion…