On puc trobar la informació sobre els meus cobraments?

Pots consultar l'estat dels teus cobraments i veure informació detallada sobre els teus ingressos en qualsevol moment des de l'historial de transaccions.

Pots filtrar les transaccions per mètode de cobrament, anunci i data. Per veure més informació sobre els cobraments, fes clic al codi de reserva.

Cobraments completats

Per revisar els cobraments que t'ha enviat Airbnb, consulta la pestanya Cobraments completats , on les files de cobrament representen cada cobrament que t'han enviat. Fes clic a la fila del cobrament per ampliar el cobrament que vulguis i veuràs les dades de la transacció, com ara les reserves, els ajustos i les tarifes de cancel·lació.

Quan t'enviem el cobrament, el període de temps en què arribi dependrà del mètode de cobrament que hagis seleccionat. Per determinar l'hora d'arribada estimada del cobrament, fes clic a la fletxa per ampliar la secció del cobrament i veuràs la data que hem estimat, en funció dels temps de processament estàndard.

Si tens diversos anuncis amb reserves que comencen el mateix dia, els cobraments que s'abonin al mateix mètode de cobrament es mostraran a la mateixa fila perquè es pagaran junts.

Propers cobraments

Per veure els propers cobraments, els ajustos o les tarifes, consulta la pestanya Propers cobraments. Veuràs les files de cobrament, que mostren les dates de pagament futures. Si el cobrament encara està pendent, pots canviar el mètode de cobrament d'una reserva en concret utilitzant el menú desplegable.

Més informació sobre què vol dir un ajust al teu historial de transaccions.

Ingressos bruts

Per a cada reserva, l'import brut dels ingressos és el preu del total del cobrament abans d'eliminar-ne les tarifes de servei d'Airbnb i els impostos recaptats en nom teu. Els ingressos apareixeran en aquesta pestanya quan s'hagi enviat el cobrament de la reserva.

Exportar a un full de càlcul

Pots fer clic a Descarrega en format CSV per descarregar un arxiu CSV de les transaccions des de qualsevol pestanya. Podràs obrir aquest arxiu amb qualsevol programa de fulls de càlcul estàndard (com ara Microsoft Excel, Google Docs o Apple Numbers) per consultar-ne les dades. Aquest full de càlcul inclou informació addicional, com ara les tarifes de servei per als amfitrions i les despeses de neteja (si cobres per aquest servei).