Consultar les dades dels cobraments

Pots comprovar l'estat dels teus cobraments a l'Historial de transaccions en qualsevol moment.

Fes clic al codi de reserva per veure les dades del cobrament. Suggeriment professional: pots cercar les transaccions fàcilment filtrant-les per mètode de cobrament, per anunci o per data.

Cobraments completats

Fes clic a Cobraments completats per revisar els cobraments que ha enviat Airbnb. Selecciona cada fila de cobrament per veure les dades de la transacció, incloent-hi les reserves, els ajustos i les tarifes de cancel·lació.

El temps que tardis a rebre els diners dependrà del mètode de cobrament que hagis seleccionat. Amplia l'apartat de cobraments per consultar l'hora d'arribada estimada.

Si tens diversos allotjaments amb reserves que comencen el mateix dia, els cobraments que s'abonin a través del mateix mètode es mostraran en una sola fila i s'abonaran junts.

Si deus diners a un hoste per una cancel·lació o un canvi en una reserva, pots fer-ne un seguiment a través de l'historial de transaccions. Més informació sobre què significa un ajust a l'historial de transaccions.

Propers cobraments

Selecciona Propers cobraments per revisar les properes dates de cobrament. Si encara tens un cobrament pendent, pots utilitzar el menú desplegable per canviar el mètode de cobrament d'aquesta reserva.

Ingressos bruts

Els teus ingressos bruts són l'import total que has rebut per cada reserva, abans de deduir-ne les tarifes de servei o els impostos. Ho veuràs quan hagis cobrat una reserva concreta.

Exportar la informació a un full de càlcul

Fes clic a Descarrega l'arxiu CSV per descarregar un arxiu .csv de qualsevol transacció. Podràs obrir aquest arxiu amb qualsevol programa de fulls de càlcul estàndard (com ara Microsoft Excel, Google Docs o Apple Numbers). Aquest full de càlcul inclou informació addicional, com ara la tarifa de servei de l'amfitrió o les despeses de neteja (si cobres per aquest servei).