Com puc cancel·lar la sessió fotogràfica o canviar-la de dia?

Per cancel·lar una sessió o canviar-ne la data, has d'avisar el fotògraf amb 24 hores d'antelació. Una vegada comenci la sessió fotogràfica, no es podrà reembossar.

Reprogramació

Per reprogramar la sessió de fotografia professional, posa't en contacte amb el fotògraf directament per telèfon o mitjançant els missatges d'Airbnb.

Cancel·lació

Per cancel·lar una sol·licitud, accedeix a la pàgina de fotografia professional, ves al teu anunci i fes clic a Cancel·la al costat de Sol·licitat.

També pots sol·licitar una cancel·lació a través del teu anunci:

1. Ves a Els teus anuncis.
    2. Selecciona l'anunci que tingui la sessió fotogràfica programada; a continuació, fes clic a la foto de portada o al títol de l'anunci
    3. Ves a Fotos i fes clic a Edita
    4. Fes clic a Cancel·la la sol·licitud