Com puc reservar una experiència per a un grup privat?

Pots cercar una experiència per a un grup privat i reservar-la a través del lloc web d'Airbnb. Els grups privats et permeten reservar totes les places per a una experiència en la data i hora concretes en què s'ofereix.

Pots explorar experiències a Airbnb adequades al teu grup o cercar experiències per ubicació:

A la pàgina d'inici d'Airbnb, introdueix la teva destinació al quadre de cerca i després selecciona Experiències.

1. Fes clic a Dates i introdueix les dates del viatge (si encara no les saps o ets flexible, pots fer-ho més endavant).
    2. Fes clic a Hostes i introdueix el nombre d'hostes que hi participarà.
    3. Quan hagis trobat l'experiència que vols reservar, pots enviar un missatge a l'amfitrió per consultar si pot fer que l'experiència sigui exclusiva per al teu grup o personalitzar-la per al teu equip.

Després de triar l'experiència, també tens l'opció de fer clic al botó Consulta les dates per comprovar si l'opció Reserva l'experiència per a un grup privat està inclosa en una data específica.

Si totes les places de la data i hora que vols estan disponibles i l'amfitrió ofereix grups privats, pots reservar tota l'experiència. Si el teu grup fa una reserva i l'import total supera el preu mínim de l'amfitrió, el grup pagarà l'import més alt.

L'amfitrió decideix si ofereix grups privats.