Com puc fer servir l'eina de reserves d'experiències a Airbnb?

Si ofereixes experiències i vols atreure més hostes, et recomanem que incorporis al teu lloc web o blog l'eina de reserves d'experiències a Airbnb. Gràcies a aquesta eina, els hostes poden reservar l'experiència directament des de la teva pàgina. Quan hagin reservat l'experiència a través de l'eina de reserves, rebràs un correu electrònic de confirmació amb les seves dades.

Abans d'inserir l'eina de reserves, assegura't que la informació que comparteixes al teu lloc web coincideixi amb la que es mostra a Airbnb. A continuació, segueix aquests passos per inserir l'eina:

1. Inicia sessió al compte a través d'un ordinador o navegador (no des de l'aplicació d'Airbnb).
    2. Trobaràs l'eina de reserves a l'apartat de configuració Modifica l'experiència o fent clic al botó Comparteix a la pàgina de l'experiència.
    3. Segons l'espai disponible al teu lloc web, pots triar el Tipus d'orientació de la pantalla: Horitzontal o Vertical. Si esculls l'orientació Horitzontal, també tindràs l'opció d'afegir el títol i les dades de l'experiència, així com una imatge, a l'eina de reserves.
    4. A la secció Idioma, tria el teu idioma preferent.
    5. A l'apartat Moneda, pots escollir la divisa que vulguis.
    6. Fes clic a Previsualització per obtenir una vista prèvia dels canvis que fas.
    7. Fes clic a Copia el codi HTML per desar-lo al porta-retalls.
    8. Enganxa el codi HTML a la pàgina web, al lloc en què vols que es mostri l'eina de reserves de l'experiència.

Suggeriments

• Per garantir que els possibles hostes la vegin:
      • Col·loca l'eina de reserves a la part superior de la pàgina d'inici (o qualsevol pàgina en què la inseriu).
      • Afegeix un enllaç de reserva al lloc web que dirigeixi a la pàgina en què es troba l'eina inserida.
    • Fes servir les mides recomanades de l'iFrame per a les diferents configuracions de l'eina:
      • Horitzontal (inclou el títol i les dades): 800 px x 450 px
      • Horitzontal (amb la imatge): 960 px x 460 px
      • Vertical: 365 px x 420 px

Resolució de problemes

• Si l'eina de reserves no té l'aspecte de la previsualització al teu lloc web, prova d'augmentar la mida del contenidor de l'eina.
    • Si l'eina de reserves no es mostra al lloc web, assegura't que la plataforma de creació de pàgines web que fas servir sigui compatible amb JavaScript. Si estàs fent servir la versió gratuïta d'una plataforma de creació de pàgines web, o bé si el lloc web no permet scripts de tercers, és possible que el llenguatge script es bloquegi.