Com puc desar les meves fotos professionals?

Perquè et resulti més fàcil fer fotografies excel·lents per als teus anuncis, Airbnbproporciona serveis de fotografia professional als llocs on sigui possible.

Després de la sessió de fotos professional, pujarem les fotos directament al teu anunci perquè les pugui veure tothom a Airbnb. Més informació sobre què passa després de la sessió de fotos.

Desa fotos a l'ordinador

Per desar les fotos professionals a l'ordinador:

1. Ves a Els teus anuncis a airbnb.com i selecciona un anunci
    2. Fes clic a la foto de portada per veure totes les fotos
    3. Desplaça't fins a Fotos i fes clic a Edita
    4. Fes clic amb el botó dret a la foto que vulguis desar i, a continuació, fes clic a Obre la imatge en una pestanya nova
    5. A la pestanya nova, fes clic amb el botó dret a la imatge i a continuació, fes clic a Desa (per desar imatges d'alta resolució, suprimeix el text «/im» després de «.com» a l'URL)

Volem que t'ho passis bé i que comparteixis les fotos. però has de tenir en compte que només són per al teu ús personal i que no es poden utilitzar en cap altra plataforma de lloguers o compravenda d'immobles.