Puc cancel·lar un viatge reservat per un antic treballador?

Les reserves associades amb antics treballadors amb adreces de correu electrònic no confirmades i carregades al mètode de pagament de la teva empresa es poden cancel·lar.

Per fer-ho:

1. Inicia sessió al teu compte d'Airbnb i ves al tauler de control d'Airbnb per a viatges de negocis..
    2. Fes clic sobre la icona de notificacions a la barra de navegació.
    3. A Sol·licituds de treballadors pendents, fes clic a Treballadors no confirmats.
    4. Selecciona l'antic treballador a la llista.
    5. Fes clic a Revisa el viatge.
    6. A l'itinerari de viatge, fes clic a Sol·licita la cancel·lació del viatge.
    7. Afegeix una nota a la sol·licitud de cancel·lació i, a continuació, fes clic a Envia la sol·licitud.

El nostre equip d'assistència a la comunitat es posarà en contacte amb tu una vegada hagi revisat la sol·licitud de cancel·lació. La cancel·lació està subjecta a la política de cancel·lació de l'anunci.

Per una altra banda, si el viatger ha fet la reserva mitjançant un mètode de pagament personal, pots eliminar-lo del teu programa d'Airbnb per a viatges de negocis. Això no cancel·larà el seu viatge, però impedirà que faci reserves futures amb càrrec a la teva empresa. Descobreix com pots eliminar un usuari del teu programa.